Thursday, May 21, 2009

rambut baru saya macam tempurung kelapa kan??

haaa ni larrr pic lekat-lekat yang saya cakap kat entri lepas..
nah skit pengenalan...
saya aini!!dia ain!!
kami sama-sama satu skolah rendah..dari tahun 1996 kiterowang kawan..gi tuisyen ngan skolah agama rakyat pon sama-sama..lama kan kami kawan??kan saya dah cakap saya mmg seorang yg sangat menghargai FRIENDSHIP!!
sumpah tak tipu..(muke marah nmpk gigi!!)


AND nak tunaikan janji dulu yang nak tunjuk budak kampung punyer rambut baru..haa sila sila tengok skrang!!huduh kan??skrang ni saya klip je bang(rambut depan aka fridge) saya tu sebab ku rasakan diriku ini huduh sangat...*down!!

owhh sila scroll!!tak sabar nak tunjuk muka ku yang macam baru lepas pakai fair and lovely..


BFF??itu ain tulis tau!!muncung ainee mahal k!!


owhh sila jangan tiru aksi hodoh nie!!ramai-ramai cakap "kepak di muka!!kepak di muka!!"


sengal sengal sengal dan sengal!!ain ni pelahap btol..tak cukup cukup dengan kek dekat secret recipe tadi..jangan tak tau dia ni gila brownies instead of cake..ehh geng zra si badak r kalau gitu erkk!!saya laks cam nak menari cak lempong je gayanya..alah dah ketandusan idea r tue!!


u be my mummy and i will be your baby

sape nak amik saya jadi anak angkat??sila!sila!owhh ayam di atas itu namanya mira..mira pon kawan kami!!tapi dia tak ikut kiterowang laks dat day kalau tak dah cukup forum..dia lagilah lama..kawan dari tadika..sape masih ada kawan waktu tadika??sila bagitau saya sebab skrang ni saya rasa cam saya jer ade kawan waktu tadika..

owhh poyo!!

and untuk jejaka jejaka yang rasa diri itu hensem, tak putih sangat dan tinggi sila jangan segan promote diri sebab ain ni masih single..umur 20tahun(sebaya larr!!)nak tengok pic die lebih lanjut silalah ke entri ini..woi ainee ko macam jual kawan woo!!DOSA!!

7 comments:

Qis said...

comel! :D

NIMI Co.♥ said...

to qis: cehh!!mane ade r

Lilianna Ferira said...

hahaha, cute jek rambut u aini, mane adee cm tempurung kelapa, haha..

Yot | is | Yati said...

hey..cute gilers u buat gambar2 tu. sangat comel k!

memey said...

.comel la rmbt u cmto.hee.

zra_xoxo_venom said...

nk jugak wambot cham gtuh :)
chumelnyer adek sy ainee! geram! geram! :)

NIMI Co.♥ said...

to lilianna: u nak tak potong rmbt cam i??hehe

to yot: alah u pon leh wat ape..gi kat bende yang leh tgkp gmbr sticker tue then u design r..hehe

to memey: u nak tak buat rmbt cam i??hehe

to zra: u pon buat r rmbt cam2 yunk!!

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...