Wednesday, January 28, 2009

Teman gila gila. THE TRIPLE A!

KAMILAH TRIPLE A
teman segila saya dari kecik smpai besar ni sape lagi kalau bukan AIN n AMIRA..heart mereka sgt!..da 13thn saya kawan ngan ain n mira..mira tu lebeh skit r..15thn sbb die sa2 tadika ngan saya dulu..actually kluar today utk celebrate bday isaya...terawal seminggu laks..hehe!!mmg beshh kuar ngan teman gila ni..n as usual sure ketemu sama syeira ngan zaza..tak sah kalau muke deme ni tak nyemak kalau saya hang out ngan mira n ain..hehe!!

DI RUMAH MIRA


cuppies ni khas saya belikan 4 mira n ain serta diri sendiri larr of coursekan tuk gantikan kek harijadi saya..ahahahah!!sedap giler!!kuning bintang2 tu tuk ain, hijau creamy2 tu tuk mira and pink cream2 tu tuk diri sendiri..woi mira!ain!kowang tak ckp thanks kat aku lagi...



makan dulu cuppies ni!!mira tu die leh plaks tak siap lagi wak2 kiterowg smpai..siap tido lagi..so kiterowg makan dulu r...


saje nak tunjuk purse ni i bought via online..chumel kan?very VINTAGE!


SEKITAR JUSCO

.kiterowg park kete luar JUSCO sbb dlm parking FULL.


eee ain ngan mira ni lintas jln pon lmbt..tercegat larr saya sowang2 kat seberang, ape lagi saya pon snap r pic..


at first nak timbang berat tapi mesin kat bawah rosak so igtkan nk timbang berat r kat ats, tgk2 mesin timbang berat tu da takde n diganti dengan bende alah ni..disbbkan RM0.20 jer so kiterowg pon saje r memain..saya ngan mira dapat DEAD FISH, ain dapat HOTSTUFF..sghh tak adil!!then saya try lagi skali, lagi trk result die..nak tau ape??OLD FASHIONED!! XD



lokasi: MAYBANK
tujuan: ain n mira nk cucuk duit then ain nak depositkan duit kat kawan die..




ain ngan mira ni tak leh ade duit..tgk tu deme beli ape..aishh!!ain ni laks pengaruh iklan lebey..

RESTORAN JOHNYS





.akhirnye smpai pon dekat tujuan asal iaitu makan steambot.






suasana di dalam restoran johnys




jom campak semue bende dlm minatang panas nie


.mira's...aini's...ain's.





.akhirnya masak then leh makan..nyum!nyum!



.habis daaa..total semue RM48.70..not bad kan..okielah!!

SEKITAR GREENTOWN MALL

erBUMPed r 2 makhluk tuhan paling seksi which is Zaza & Syera..each time kluar ngan ain n mira jer sure jumper dieowg tau!!introduce zaza n syeira..

KARAOKE GREENTOWN MALL






nilah akibatnya kalau salah sowang dari member kiter tu giler karaoke..tau tak sape giler karaoke??tu haaa cik ain kiter..tau r sore sedap..everytime kua ngan budak ni, tak sah tak karaoke..kat mane lagi kalau tak dekat GREENTOWN MALL..kat situ pon paling murah..after dis nak bawak ain n mira gi tesco pasir puteh r..kat sane punyer tempat karaoke mcm beshh je..nk gaks try!!leh pekene LAKSA SHACK..tak pernah try lagi..

LAGU2yg dinyanyikan dat day(250109)
1. kesilapanku-ain
2. tak ada logika-aini
3. kalis rindu-mira(lagu wajib die)
4. tak tercapai akalmu-ain(akhirnya ada gaks lagu catcy ain nyanyi!)
5. bersamamu-aini(bengongnyer lagu!lirik lain lagu lain..bikin pns je!)
6. tapi bukan aku-mira
7. madah berhela-ain(tggi kot pitching die)
8. aku dia dan kamu-aini(feberet wak2 form 3 n 4)
9. kenangan terindah-mira(lagu wajib mira lagi)
10. kesetiaan-ain
11. separuh masa-aini
12. atas nama cinta-mira

kesimpulan yg dapat dibuat di sini ain ngan mira ske bawak lagu BALADA..jiwang!slow!aini laks ske bawak lagu POP ROCK takde r bikin org tertido makcik2 oii..

OVERALL sgt HAPPENING!!will miss them biler dieorg balik KL

7 comments:

a i r a said...

i tabib tinggi u...
bnyak giler gambar u snap..
The whole day punyer moments u letak kat ur blog..

This really make ur entry for today very nice for people to read!

zra_xoxo_venom said...

u neh rajen btol syg!
gmbr byk glew!
huhuh!
happening glew!
kalah my blog chamneh!
huhuh!
syg oiii!
mkn kat johnny uh mura jew??
i mkn nk dkt rm 80 kowt?
due ekor ngan encik moto2..
mase uh pose! lapo kowt!
wahahahahah!
gempak,rase nk juin sekali ajew!
besh!!!
huhu!
tabik spring!
100 bintank! hahahahah!!
;D

Qissie said...

wahh,best nya entry kali ni!i sukaaa!hehe,syiera dan zaza cantik gituu!u suka karok eh?kih3,karok lagu inggeris ada tak?i tak penah masuk karok2 nih.haha.tak de sape yg bawak i msuk.

bgus nye.detail haa.siap ada bil skli. ;)

zaza. said...

gile gempak.
i tergamam and terkesima tgk ur blog :)
hebat.
anywayy, qis. later jom pegi dgn i. hehehee.

NIMI♥ Co. said...

ahahahah!!!tenkiu!tenkiu!
i kan giler cam..
so i pegang cam tu the whole day..
i ske snap candid2 g2..
ahahah!!memories maaa!!

to aira : tabib tggi erkk??heheheh..ha a penat tau i nak mengupload pic2 ni..penat!!

to zra: u punye tenet slow tu sbbnyer u mls kalau tak jadi cam genting tu..giler banyak kot pic u letak dat time..i ni siap kene resize die balik sbb tak ske kalau pic tu satu2 kang jd pnjg..alah mura r tu sbb kiterowg bahagi 3org then jadi r sowang cam RM13..okie r tu..u makan ngan cik moto2 u makan ape smpai RM80??bapak r mahal..i thought nk bawak famili i gi sini wak2 bday i..dieowg tak pernah msk JOHNYS lg..kene prepare 100lebey r gamaknyer..mampus!wahh 100 bintank??AMMAAAA!!!

to qissie: jom r skali sab2 ni hang out ngan zaza..kiter gi karok!!ade r lagu english..lagu cine n india je takde lagi tp kalau tmpt mahal tu ade r lagu cine..bukan cine je jepun pon ade..

to zaza: nak gamam apenyer zaza oii..

eJump said...

indahnye hidup ni an...

NIMI♥ Co. said...

btol2..dengan adanya kawan2

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...