Thursday, April 9, 2009

cer korang bayangkan jantung korang dirobek?sakitKAN!


cian my mucukie..smalam hajat di hati nak tgk citer FAST AND FURIOUS 4 ni tapi tu r FULL babe..2tayangan FULL..sila bace skali lagi FULL!!FULL maksudnye penuh n takde tmpt lagi tuk kami berdua melainkan sggp duduk di bawah lantai maupon di tepian tangge..(zra!sila cakap anda belum tgk lagi k!!kalau tak, i mmg i jeles tahap gaban!)

then tanpa buang masa, pikir punyer pikir nak tgk citer jackie chan..lorhh FULL gaks..mementang hari rabu kan wayang murah..RM6 jer..ahahhahah!!abeshh semue filem kowang bolot erkk..takpe!takpe!then trnmpk r citer MY BLOODY VALENTINE ni..tanpa tau pasal ape kiterowg beli je r tiket kan..tapi sumpah tak nyesal sbb serius beshh tahap gaban!!wei saya promoter filem r gi r tgk..saya dapat bayaran kalau kutipan mencecah 500trillion(owhh ainee!!takde harapan k!sila lupakan!!)



ape yg beshh sangat citer ni smpai i kasi 5bintang??

1.hero die hero kesayangan n kegemaranku dalam citer SUPERNATURAL..die kacak kan?
2. jalan criter die yg mmg thriller cam nak mati..
3. curious nak tau sape pembunuh di sebalik topeng tu(kowang gi tgk sendiri kalau nk tau sape..sumpah tak nyesal)..serius wei giler cam tak sangke je si pembunuh tu sape..wei sumpah beshh wei..rasa nak tgk lagi skali!!
4. i asyik tutup mulut ala2 suprise g2 kan sbb mmg kejam giler cara pembunuhan die(asal tak ttp mata?hei poracik..terkejut r bukan takut..ni bukan citer hantu)
5. sbb tiket wayang hargenyer RM6 je..ahahahah!!(xder r ni alasan BODOH!!jangan caye)

MyEm0.Com
dah skrang sila ke panggung berdekatan tuk tgk movie ni..igt!!pergi hari rabu je sbb wayang murah k dat day..hehehhehe!!
ekonomi tgh jatuh, harus r pandai jimat duit..
tu pasal i ngan my mucukie tgk wayang 2x je sebulan..ahahahhaha!!

15 comments:

sasha* said...

thank you ainee.doakan akak bahagia ye dunia akhirat amin :)

p/s:nape chatbox ainee tak klua2 ni?

Qis said...

dah lama i tak hangout.hahah fast and furious mmg hot di cinema.asyk full je.tale n time tk tgk? :P

NIMI♥ Co. said...

to k.sha: ngeee!!harus harus harus!!chatbox??tah..cacat r tue..

to qis: tak hangout??hei gi r hang out si busuk!!!still tgh blaja naik bus ke jj ke??heheeh..tu r fast n furious semedang full.hopefully rabu depan ade lagi r citer tu..nak book awal2..ngeee!!talentime??nk tgk tapi 2 r my blood valentine ni lagi beshh..sumpah qis!!tak tipu..gi r tgk!

fezaL Mohd said...

tuh la full
habeh

tk dpt tgk fast furious.
kalo

JJ boleh beli on9
kn senang
adehh.!!!

sue-mai.al-musadda said...

i nk g tgk cte upin ipin dulu lg la.4 kali kot pg..xdpt tgk pn..asyk full je..

Fadhlinasir Nama Diberi said...

aritu nk tgk my bloody valentine tu..
tp die kate da tamat tayang la..
huhu..

tu pon sbb fast n furious suda FuLL..
wuhuhu..

zra_xoxo_venom said...

syg,cter apew uh?
kat cni xdew pom?
huhu! da tgk da fast n furious4..
besh liler!!!!!!!!!!!!!!
:D
ayokkk, JANGAN TEGOR pom i da tgk..
seram glew beb! sile g tgk syg..

NIMI♥ Co. said...

to fezal: wei JJ leh beli on9 ke??serius??owhh lembapnyer pegentahuanku..

to sue: r u serius darling??hari tu i tgk upin ipin tak FULL pon...tapi mmg chumel giler..

to fadh: lorhhh fadh, rugi r gi r beli cd die!!sure u pon tutup2 mulut cam i

to zra: siot u!!i da agak da u da tgk..eeee meh sini i cekik u..da nak final pon leh laks layan movie erkk..tembak kang!!alah bloody valentine 2 citer pasal pembunuhan yg mmg thriller nk mati then curious nak tau sape pembunuh di sebalik topeng tue..

jgn tegur pon u da tgk?!u ni terlebey advance r..meh sini tumbuk mata u sbelah kasi lebam then sure u segan nk kuar umah..so takde r u advance dah!!heheeheh

fezaL Mohd said...

ak ckp kalo boleh beli on9.?
booking boleh la.

tapi sejam je

Fadhlinasir Nama Diberi said...

oraet..
kewl..
cariik kt tenet la t..
donlod..
kekeke..
amcm??
stuju??
=p

sasha* said...

birthday akak ok
ainee tgkla post akak yg baru ni :)

zaza. said...

u tgk wayang 2x sebulan?
boleh tahan kah?
i tak senang duduk.
FYI..I pun dah tgk dah fast and furious 4 :P
jangan jeles sayanggg.
lol.
but kan dear...
the first and second ones lagi better kot dari yg third and fourth. hahaha.
tapi,still gempak. skrg i dah berangan nak jadi drifter ;)

NIMI♥ Co. said...

to fezal: mane r i tau..i igt u cakap boleh booking on9..alah mmg r boleh kol tapi 2 r menghabeshkan kedit..dieorg da r ske hang lame2..siot jer!!!

to fadh: download??rajinnyer..tak lame ke download??tapi sueprb beshh fadh..sumpah tak tipu!

to k.sha: da bace da

to zaza: siot r u!!u pon kaki wayang erkk skang..kelupaan sudah!alah i boleh jer tahan sbb i kan bz..ye r siang keje malam klas..mane r ade masa yunkj oii..jimat duit!

zra_xoxo_venom said...

hahahah..
nk tumbok?
adeshhh!
uhuhuhhu.
da tgk muvee laen lg..
hahahah
3 tros..
lalalalalalaala

I Z M I R said...

ainee,
i've watched that bloody valentine.. Seriously, it's a great story.. Totally agree with u..

happy blogging!!

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...