Thursday, March 12, 2009

.tiket wayang da naik.


da sebulan da tak tgk wayang ngan ayam..mane ade tiket wayang naik r..tapi kiterowg ni da tak tgk wayang mcm larr tiket wayang tu da naik dari RM9 jadi RM20 sorang..ahahhaha!!we've been bz giler..cadang nk tgk hari ni larr wayang tapi 2 r midterm laks dis sunday..so sowi honey bunny, terpaksa r kiter tangguhkan smpai bulan depan..hehe!!
OWH SAJE NAK IGTKAN DIRI SUDAH LAME TAK TGK WAYANG!DA SEBULAN!!

owhh ape tayangan terbaru kat CINEMA skang ni?



1)Dragon Ball
2)Street Fighter:The Legend of Chun Li
3) The Watchmen
-criter kiter wak2 kecik dulu..dengan atuk yang sangapnyer..ahhahaha!!surely FUN kan
-then street fighter game kiter wak2 kecik2..kalau pompuan sure pilih CHUN LI..zra ckp citer ni beshh..nk tgk r!!
-The watchmen pon adapt dari komik..cam beshh gaks..trademark die lmbg senyum!


4) The Tale of Despereaux
-cumelnyer tikus rare ni..


5) Jonas Brothers: The 3D Concert Experience
-okies mereka mmg HOWT..nenek saya pernah date dengan dieowg sambil memakai kain pelikat atuk saya..opss!!tak!tak!saya tipu je..


6) Marley & Me
-lecturer saya(Pn.Arpah) ckp beshh..citer ni cumel sgt..n kelakar..

kowang semue da plan ke nk tgk citer per?haishh biler larr saya ni ade masa kan nak tgk wayang mcm dolu2..


7) Seven Pounds
-wahh sure beshh kan my hero ni berlakon..(will, u ckp nk bawak i gi honeymoon kat antartika after u da abeshh shooting..biler?)


8) Sayang You Can Dance
-yeah tajuk die sggh tak leh blah bagi saya..ahahhaha!!mcm tiru SYTUCD..kalau tak tau sila rujuk kamus..
9) Rasukan Ablasa
-slalu main iklan ni kat TV tapi nape takde rasa nak gi pon cam keinginan saya nk tgk citer CONFESSIONS OF A SHOPAHOLIC..sumpah daku tak sbr nk tgk citer tu..


10) Billu Barber
-barber??citer pasal tukang guntingkah?hmm maybe..alah kowang jgn r tak ngaku tak layan citer inudstan, saya tau tetiap hari sabtu pukul 3 sure da terpacak depan tv pasang TV3 kan?kan?saya minat per HINDUSTAN althought slalu kene perli ngan kengkawan..jahat kowang naaa!!

haaa ape lagi gi terjah panggung tu ngan gay partner korang..kalau sesape nk hulur tiket free tu sila2kan lah tgglkan komen erkk..nnti saya kasi alamat saya k!!leh gi date!=]
kowang rasa citer2 ni beshh ke??ye r kang wat rugi tiket je kang kalau saya gi tengok..biasenyer saya gi beli jer CETAK ROMPAK punyer cd..mmg r salah kan n kesian gaks tapi nk wat camne CD CETAK HARAM sgt murah n cepat keluar..then polis laks tak buat ape2 tindakan pon..kat rumah saya tu terang2 die tampal poster besar2 kat luar tulis RM5..xkan polis buta kot kan..maybe kalau semue org jadi PELAKON/PENYANYI baru kiter akan rasa ape penggiat2 industri hiburan rasa so ape kate kiter suwuh deme amik kiter semue jadi artis surely no cetak rompak..kan?kan?sape sokong?

14 comments:

-luv ya,atin- said...

the latest atin tgk cte slumdog.
cte tu len dr len skit...
english nye muvie,tp pelakon hindstan.
cte tuh psl system kasta india n dia guna experience dia utk jawap soalan2 a reality show.
i kinda luv that kind of muvie.
bes sgt!
TAPI,depends ngan org gak kan..

atin bg **** star la! ;)

zra_xoxo_venom said...

tajok tipuuuuuuuuuuuuuu!!
hahhahhahaha
yeah???
g tgk pat!
wahhhH!
beshnyerrrr!!!!!!!!!!!
xsbr tgk muvee!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a i r a said...

watchmen tak bestt..!!
ee..
i pangkah besar2 citer tu!

sasha* said...

last akak tgk wyg cite pink panther.caye tak akak tak suke tgk wyg pn.tp sian tunang akak tu.fav dia.so akak teman jelah haha..

NIMI♥ Co. said...

to atin: slumdog???owhh gota to watch larr like dis..beli cd je r..

to zra: alah ske ati r zra..eleh terkezut r tu..nnti tak dpt jadi ratu movie da erkk..hehhehe!!hei u tu FINAL, gi r studi dak dekan

to aira: watchmen tak beshh??bia bet u??mcm beshh je..

to k.sha: pink panther..wahh sggh lame..hehhehe..aini ske tapi kengkadang cam rasa membazir..kalau beli cd baru je rm5..haishh wugi wugi!!

inn said...

punye lah ingt harga tiket naek.hehe..jd senang lah inn nk g wayang inn refer sis ainee je lah.ok x?hehe

btw,thnks.sis org kedua cakap congrate

NIMI♥ Co. said...

ahahahha..padan muke inn tertipu..same cam zra..ahahhaha!!
ye r ade ape kaitan..harge tiket mcm larr da naik smpai tak tgk wayang smpai sebulan..ahahhaha!!ye r result okie wut..not bad okies..so plan ape??nk apply ape??

Kipas said...

wayang2... dragon ball... lalala

Ejump said...

naik sampai 20 hengget??!! lolz..

hurrmm..
skang sume dok bz ngan midterm an..
do ur besh...


klu sume wayang tu tgk scare marathon..
mmg besh...
pecah kepale...

ape lg...abis midterm tu,
u g la ngan hubby u..
tgk scare marathon...@_@

NIMI♥ Co. said...

to kipas: da tgk da..beshh dowhh!!

to ejump: ahahhahaha...mane der naik smpai 20hengget..ni sure tak bace btol2 ni..sengal!!
woi sejak biler i ade hubby..hanye boyfie saja okies..
wahh tgk secara marathon..i palaing manyak pernah tgk pon 3story sekaligus..mmg sejuk tak igt..popcorn tu berjalan dari satu cite rke satu citer..ahhaha..i tak ske popcorn

NIMI♥ Co. said...

to kipas: blog u mane satu?nk link!!

Rantong said...

Dragon Ball yg paling best. Cerita kartun pun best, inikan pula real film.

View Profile: Rantong™

Ejump said...

ala...kirenye hubby la tu..
x gitu?...
ehehe....

NIMI♥ Co. said...

to rantong: hmm tapi aini kasi 3 bintang je sbb tah!!ainee rasa street fighter lg beshh..tapi beshh gaks r dragon ball ainee tgk dat day..

to ejump: hoi mane der r..tuduh je kuat!!tak ske org ckp tu hubby sbb blum kawin pon lagi...apalah ejump nie

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...