Thursday, March 5, 2009

.pemilik blog yg mempunyai vespa yg chumel di headernyer tag saya.

MyEm0.Com(apakah perasaan ini?sedey ke gembira?woi inn!!da r lulu pun tag i, mampos r gini..Lulu nnti i wat u punyer k!inn!!daku juga sayang kamu..mucuah!mucuah!)

Instruction
1- Make a list of what you want on your birthday
2- The list should be 10 numbers
3-Give it to 10 friend of yours.

walaupon bday saya da lepas tapi saya nk list out gaks..mane r tau kan ade yg baik hati sudi sumbangkan ke..

1. bday cake yg ade candle 20..ainee nak!ainee nak!(sape tau ade jual kat mane candle ni?)
2. nak pasangan hamster ngan kandang wane merah jambu
3. nk sebijik kete(ohh telah dpt dr ayah..trimas ayah!)
4. nak banyak2 hadiah
5. nk suprise party dari member2..
6. nk hair dye warne PINK
7. nak oven supaya leh masak cupcakes n cakes..
8. nk RM1juta
9. nk coklat berbentuk love n teddy bear berwarne pink(ohh trimas my mucukie!)
10. nk org hug ketat2 n wish bday banyak kali kat ainee

yeah mari kiter mendera anak2 yg suci ini
1. zra
2. zaza
3. nana
4. qis
5. cik lulu
6. gemok
7. sue
8.lynn tarmizi
9. raja nadiah
10. queenie

opss sebelum terlupa bday saya ialah pada 2februari yer kawan2!!

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...