Saturday, February 14, 2009

.disumpah dek mahsuri.

date: 310109-010209(3hari 2mlm)
venue: pulau langkawi

blogger-emoticon.blogspot.com
HARI PERTAMA


.menunggu ketibaan bus untuk ke kuala perlis kul 3pagi.
location: terminal medan gopeng.


.bus yg macam HARAM sbb saya ngan apek kene duduk kat tmpt second driver tidur..sucks okies..kiterowg da order 6ticket tapi ade 4 je tmpt duduk..cian ade uncle tu 2-3 kali kene turun then die kene duduk kat tangga..bayangkan dari ipoh smpai penang..penat woo!!rasa nak je saman bus bodoh ni..kowang semue janganlah naik bus bodoh ni!


da lame tak jumpe botol2 ni..igt tak dulu mane ade tin2 ni sangat kat restoran, semue pakai botol nie..heheheh!!


kesian apek dibuli oleh ainee..



.menunggu ketibaan feri
.

troli buruk camni pon dieowg charge RM1..tolong arhhh!!ganti r baru..da berkarat da sape nak gune..hehehhehe!!




.dalam feri otw ke pulau langkawi..sumpah lame giler..da r kecik dalam feri tu..feri tu besar tapi cam sempit tau dah tu saya tak duduk ngan ayam..huhu!!kalau tak leh r baring kat bahu die kan..hehe!!



akhirnya setelah sejam nak dekat 2jam smpai gaks kat pulau sumpahan mahsuri ni..penat giler!



suasana sebaik tiba di langkawi..mmg ramai orang!







makan dulu..lapo kot!




.tggu masa check in..penat smpai tdo..



.ROOM SERVICE!.


.yeah baju apek yg telah diseterika oleh bibik ainee.


.kemasnya, katil sape ni..tah tahan siap bawak selimut sendiri tu..xleh idup tanpa selimutku walaupun hotel mmg ade selimut..ahahha!!




.makan lagi.



.mama bz cari barang..tgk r gamat die..giler banyak!.



.my sexy howt ayam.


.aktiviti pd wak2 malam..menjahit, tidur dan makan maggie.


blogger-emoticon.blogspot.com
HARI KEDUA



.makan pagi i2 sihatkan?.

.KILANG GAMAT.


.UNDERWATER WORLD.



.ular yg SUPERB besar.





.haiwan2 kat sane..penguin i2 superb cumel..cumel giler..anda harus lihat aksi mereka


.ayam dan itik.

.CABLE CAR.

.giler berdesing kot telinga wak2 dlm trak besar nie.





.LANGKAWI MALL.
.sumpah xbeshh..opsss!!.


blogger-emoticon.blogspot.com
HARI KETIGA



.saya suke breakfast, kali ni kami berdua je.


.rokok2.



.helang yg gah giler kat langkawi ni.



.name budak kecik ni aini gaks..tapi name penuh die sedap woo..sengal die pon cam whore gaks..tgk r die pose..xsedar takde gigi..ahhahah!!die petah bercakap, baru 5thn!!ske layan die..


.nantikan kepulangan KAMI wahai IPOH!.
.naik bus pukul 9.30mlm smpai IPOh kul 2.30pg..kebas ponggong den.

p/s: hari ke-3 xde aktiviti..tggu feri n balik..lagipun memory pon da penuh so tak leh nak camwhore da!
blogger-emoticon.blogspot.com
blogger-emoticon.blogspot.com
-THE END-

4 comments:

zra_xoxo_venom said...

wahhhh!
byk glew gmbr!!
sonox glew!!!
huhuh!
laen kali nk balek langkawi g ngan gemok keh?? umah beliaw kat langkawi..
chantek glew picta u pkai bajoo biru uh..
chumell..
nk topi pntai uh..
u bely katne???
;DDDDDDDDDDD

memey said...

.wah.
.bestnye g langkawi.
.x ajak pon.
.huhu.

NIMI♥ Co. said...

to zra: ahahahaha!!sengal..ha lg beshh si gemok tu berkampung kat sane..arghh!!tapi perjalanan nk gi langkawi tu r ponat..woi suwoh gemok belikan coklat tuk i kalau die balik sane..
topi pantai tu i beli kat sane r sayang oiii..

memey: alah memey gi r ngan bf memey lagi beshh..

Qissie said...

i went to pulau langkawi when i was in standard 4 kot.tu la last pegi.haha

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...