Thursday, December 25, 2008

Pertandingan Melukis.

Apa yang saya lakukan bersama 'Apek' semalam??
Melukislah apa lagi.
Idea asal : ainee cumi2 (yippie me!)
Venue : rumah 'Apek'
Judges Rumah Apek : His sista (Kak Ida) & His Mama.
Judges rumah Ainee : Adik-adikku (Iqa & Ifa)

Syaratnya:
Barang yang kena lukis ditentukan oleh pelukis tapi ikut turn.
contoh : saya cakap lukis rainbow so dua-dua orang pun kena lukis rainbow. Kalau cakap rainbow, rainbow sahaja tak boleh lukis benda lain macam tambah awan ke kat rainbow tu tak boleh!! Then lepas saya dah cakap lukis rainbow, turn Apek pula pilih satu objek untuk dilukis. Guna Words Paint je.



Pelukis: Ainee Cumi2


Pelukis: Apek

Pilihan objek by pelukis
Ainee Cumi2
1. rainbow
2. awan
3. rumah
4. matahari
5. background

'APEK'
1. kambing
2. gunung
3. sungai
4. rumput
5. burung

Siapa punya lagi comel o cantik o hensem?.

1 comment:

Q. Qodoq said...

Haha. Kau punya comel. Sekian.

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...