Thursday, December 25, 2008

.first tag saya.


.si minah gedix tag daku.
.first time nie tak tau r reti ke tak?.
btol ke saya buat ni zra?

*Sertakan tiga keping gambar anda yang anda rasa paling seksi.
*Tak semestinya tak berpakaian atau mendedahkan, mungkin anda rasa senyuman anda masa itu adalah seksi, sertakan!
*Nyatakan kenapa gambar itu begitu seksi di mata anda?
*Tag 5 orang yang seksi.

pertama

.saya seksi sbb saya pakai bj kurung, cikgu!.

kedua

.saya rasa saya seksi sbb saya xpakai makeup, cikgu!.

ketiga

.ni plak seksi sbb saya ade rmbt depan..haha!.

p/s : tengok r perubahan rmbt saya..hehe!!

.5 makhluk tuhan paling seksi.
.cik iki mucuk2.
.cik didiyana si fashion designer.
.cik k.shasha si tembam2.
.cik byla wacikelay.
.cik adora si cantik manis.

1 comment:

zra_xoxo_venom said...

haaaaa...btol la uh cik temah..
tahniah anda tlah b'jaye..huhu!
will tag u more dear!!
huhu!
:P

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...