Thursday, December 25, 2008

Karaoke (INO ONLINE STAFF)

Pada 231208, hari Selasa, saya dan rakan-rakan sekerja saya dah plan nak pergi karaoke bersama. Memang beshh!! Mula-mula ingat nak pergi dekat JJ punya tapi mahal sangatlah smpai RM100++ so kiterowang pun geraklah ke E-BOX dekat Ipoh Garden. Lebih murah dan best tambah-tambah my aunty pun kerja sana kan so lebih mudah. Ngeee!! Kiterowang ambil VIP room tu. My office manager belanja. Saya bawa diri & suara je takyah susah-susah fikir pasal duit. Dia memang baik, dulu belanja pizza, saya ni yang tak keluar-keluar duit lagi nak belanja almaklumlah gaji sikit, tak mampu!! Hehe!!=D

One day! One day!



Air daku & Mcflurry perisa oreo.
Itu bukan arak tapi coke tapi saya minum sikit je sebab was-was.


Hubby & Wiffy yang hadir



Mari menyanyi


Lagu ape erkk yg saya nyanyi dat day?.

1. BUNGA2 CINTA by misha omar
2. wind it up by GWEN STEFANI
3. SAAT HILANG CINTAMU by siti sarah
4. from the bottom of my boken heart by BRITNEY SPEARS
5. JIKA by melly goeslow(duet wit k.ria)
6. sha na na na by AMY MASTURA
7. GRACE KELLY by mika
8. don't cha by PUSSY CAT DOLLS
9. ME & U by cassie



Andrea & Dr. Chu. Such a sweet couple. Loving each other veru much.
Hubby dia suka hadiahkan dia beg LV, saya sangat jealous okay.
Ada tak sesiapa yang nak hadiahkan kat saya?
I only accept the original 1. Ok beranganlagh kau Aini.



.keluasan bilik.

Mula-mula Kak Ria balik pukul 10 macam tu then Andrea & her husband pukul 11.50 camtu then lastly me & Chui Hui serta Mr. Ong balik. Gila ahh pasangan ni gila karaoke rupanya. Saya & yang lain dah penat dah tapi saya rasa dieowang kalau boleh nyanyi lama-lama dah nyanyi dah sampai pukul 1 a.m. Kiterowg balik 12 lebih. Saya tumpang dia so saya tak kisahlahkan sebab ada orang hantar saya balik. Jimat petrol!! Haha. Ambil kesempatan. Pendek kata memang hari yg FUN!!

1 comment:

zra_xoxo_venom said...

yup2...
cham i gak...
genk i g melalaksssss....
bkn nyanyi tp jerit!!!
hahahah!!

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...