Thursday, December 11, 2008

Perihal Ainee Cumi-Cumi. PERIHALKAH?

Tak tahan sangat nak buat belog ni.. dah berkurun gila simpan hajat..
Dari awal tahun ni.. Haha!! Tapi tak sampai hajatnya sebab kemalasan tahap maksima membelungi diriku..
Yes! Yes! I'm a newbie here..
Not really because i start my shopping blog here sebelum I mewujudkan belog untuk diri sendiri..
Macam bestttttt je kan macam diary pulak..
Tapi I rasa I takkan tulis kalau gaduh dengan Apek ke kan sebab nanti dia baca..  Biar pendam sendiri sudah tapi tak tau lah pulak kan..=]

Saya sangat-sangat aktif di Myspace sejak berkurun lamanya dan pernahlah rasa bosan nak muntah semua sebab dah lama sangat kat MS ni... Dah macam boyfriend kedua pulak.. Buka lappie ke pc ke sure myspace.com menjadi website pertama aku terjah.. Hebat betul penangan TOM ni...

Pepetang ni merepek pulak kan.. Sebenarnya nak HOORAYY!!HOORAYY!! untuk diri sendiri sebab berjaya mencipta belog untuk diri sendiri akhirnya..

TUJUAN
1. Nak merapatkan hubungan dengan customer-customer tersayang
2. Supaye customer dapat kenali diri ini dengan lebih mendalam (Hamik kau mendalam ghupe mana entah)
3. Nak kongsi kisah-kisah manis dan pahit
4. Supaya diriku ni tak lupa memories yang tercipta sepanjang hidup ni
5. Sebab saya memang suka menulis. I love writing so much sometimes I dream to become a writer. Sebelum ni tulis kat myspace punya blog je tapi tak best sangat sebab tak ada widget macam kat blogspot nie.. Thanks to blogspot.. YIPPIE me!!

3 comments:

zra_xoxo_venom said...

yesh!!
magos dear!!
i support u dr blkg..
blog is super besh keh!!
huhu!
leh tules apew jew kite sukew!
yeay!
epy berblog..
keh???

Anonymous said...

nice.. good luck yeah guy...

NIMI Co. said...

tenkiu tenkiu!!
<333 <3333

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...