Monday, July 25, 2016

My baby

My baby Qoshi.
Sori.
What a bad mami.
Tak sangka awak boleh jatuh dan luka.
Luka teruk pulak tu walaupun doktor kata hanya calar.
For me its really serious.
Harap tak tinggalkan parut.
From todau onwards mami akan take extra precaution and care.
Mami love you.
Mami mintak maaf sayang.
Air mata mami pun tak boleh keluar bila nampak darah mengalir sebab terlampau sedih dan terkejut.
Nasiblah tak kena mata.
I will remember this moment.
Lepas ni tak bawak dah Qoshi bila mami dedi pasang and bukak pelamin.

You sacrifice a lot my dear baby.
Please recover fast.

Such a strong boy.
Nangis sangat bila kena.
Terkejut kot. Takpun sakit sangat.
Kalau mami yang kena memang sakit sangat.
Bayangkan pisau tertoreh kat jari pun pedih.
Inikan luka awak yang dalam tu.
Dah baringkan lepas tu pelok awak dukung awak terus diam.
Baik sangat.
Lepas tu bawak pergi klinik.
Doktor cuci luka awak then letak iodin.
Still. Diam je.
Baby! Jangan baik sangat please.
Sayangnya mami dengan dedi kat awak.
Sori sangat.
Salah kami bawak awak pergi tempat yang bahaya penuh besi penuh kaca penuh dawai. 😢😢😢😢

Lepas ni duduk dengan opah or nenek okay.

2 comments:

orked violet @ SYA said...

ainee.. jatuh kt mne ni?? ala.. klw kite pon nanges kot kalaw anak jatuh

usy, lame gile x dgr upadte ainee. last contact rase nye zaman "pencerita". eh. hahhaahahaha

Ainee Cumi said...

Woihh lamanya tak bersembang. Update blog pun dah jarang. How are you? Dah ada anak ke?