Friday, June 17, 2016

Mood Raya

Puasa pun baru berapa hari dah on mood raya.
Ingat nak buat niat bila puasa je beli barang baru.
Baju semua pun kena tunggu nak raya baru boleh tambah koleksi.
Boleh gitu?

Raya ni kita dah buat list nak buat apa kat rumah.
Tak sabar nak gaji. ☺

So gaji nanti nak buat apa ya?

PORCH
1. Beli pokok pokok bunga.
2. Nak beli carpet welcome.

RUANG TAMU
1. Dah bohsan dengan wallpaper pink tu. Rasa macam nak tukar tapi tengok budget dulu.
2. Ni memang penting. Nak tukar lapik sofa. Buhsan dah warna merah tu. Nak tukar sofa terus tak mampu. Tukar lapik je dah. Tapi tak tahu kat mana.
3. Nak tampal wallpaper dekat bahagian TV.

DAPUR
1. Cat pintu kabinet dapur warna putih.
2. Balut peti ais dengan wallpaper stripe putih hitam.

RUANG MAKAN
1. Nak beli table runner dengan kerusi makan 2 biji.
2. Nak letak kipas.

BILIK TIDUR QOSHI
1. Langsir

BILIK TIDUR SENDIRI
1. Tak ada apa nak ditambah

BILIK KERJA
1. Tak ada apa apa nak ditambah

No comments: