Wednesday, January 14, 2015

SET ASAS PENGURUSAN URI pun boleh buat duit weyh sekarang. NOTHING IS IMPOSSIBLE YOO!!


Apakah?? Apakah benar yang aku terjumpa dekat PERMATA HATI SHOP ini.
SET ASAS PENGURUSAN URI.
Harga?
Harga RM35.00
Bahan-bahan dia adalah barang yang kau boleh dapat dekat semua orang yang ada dapur termasuk dapur restoran.

* Garam - okay siapa tak ada garam kat rumah sah-sah dapur tu pun tak pernah berasap kan?
* Asam - come on!! Beli RM2 pu dah dapat berkeping keping
* Bekas tanah liat bertutup (ada lubang di bahagian bawah) - Okay yang ini tak ada tapi apakah perlu?? Tempurung kelapa sudah.
* Kain putih - kita nak warna pink boleh tak? 
* Sarung tangan latex - alah ni rembat je doktor punya kalau geli beno nak pegang uri anak tu haaaa

Kini Ainee Cumi Joe nak jual dengan harga RM20 je. Siapa nak beli?? Meh kontek makcik okay.

Kesimpulannya, sekarang ni zaman buat duit. 
Yang kena ada keazaman, rajin, jujur, kerja kena pantas dan semangat yang padu jitu tak kuat putus asa.
Kan?
Powerlah idea jual set uri ni.

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...