Wednesday, September 17, 2014

Pusat

Hari ni. Pukul 10.29pm.
Aku dengan suami gelak sama-sama.
Sebab???
Sebab tengok pusat aku yang dulunya tenggelam sekarang dah boleh nampak dah sebab baby dah 4 bulan lebih.
Perut dah besar.
Nasib pusat I putih, suci dan bersih tau u ollls.

Tadi ada appointment dengan doktor.
Ukuran perut cantik.
Pembesaran baby cantik.
Berat pun naik 1kg je so nurse cakap cantik jugak.
Muka aku tak ada pulak dia cakap cantik.
Kahkahkah!

Cuma ada masalah keputihan je.
Jangan risau.
Its normal untuk orang mengandung.
Cuma kena rawat sebabnya takut jangkitan dapat tembus and takut kena mata baby.
Rawatannya masuk sejenis ubat dalam vagina.

Rindu nak tengok baby gerak-gerak lama-lama.
Tapi kalau nak kena pergi private clinic.
Okay baby, jumpa waktu awak 5 bulan nanti okay.

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...