What a busy week last week and oh this week too.


26/07/13 - My first paper for the final exam. CTU je. Macam nak meninggal baca pagi tu jugak kasi masuk otak. Memang gila.

Lepas habis exam pergi IKEA melantak puas puas sampai 20 ketul meatballs dengan 5 ketui chicken wings. GILA BETUI! Memang idaklah larat nak habiskan kan kan kan. Tujuan utama pergi IKEA nak beli meja for our small home office (NIMI ENTEPRISE). Alhamdulillah. Tercapai hasrat kami. Under budget lagi tu. Super ohsem! Tak sabar nak masuk our NIMI Casa so boleh deco bilik bawah tu jadi office. Konsep hitam putih.

---------------------------------------------------------------------------------------

29/07/13 & 30/07/13 - Kelas jahit menjahit quilt anjuran Kementerian Belia & Sukan


Curlasss sangat kau AINI, tak ada basic jahit sekarang dah pandai operate mesin jahit. Version mak pak kaduk lagi tu. Siap ajak adik kecikku si Ifa Joe lagi join sekali. Memang dari dulu nak belajar jahit tapi tak ada peluang. Tenkiu Kak Ejad. Ni dah pandai guna mesin jahit macam semua benda nak jahit sendiri. Of course first thing first beli mesin jahit dulu ya Aini.

FIRST DAY


SECOND DAY

Taraaa!! Settle lah sudah quilt kami semua. Best! Baking and sewing? I prefer sewing. Baking bagi Amirul Syafiq ya.


Then malam tu terus pergi tengok The Despicable Me 2 tapi sayangnya I mengantok gila-gila so tak dapat nak join gelak bersama rakan-rakan wayang. Tidur tersengguk sengguk je. Kena repeat lagi ni nampaknya. Dah lah semalam paper HRM then Jumaat ni pulak HELLO JB and last payperrr for the final exam and Sabtu Ahad HELLO SINGAPORE!


Penatnyaaaaaaaaaa hoiiiiiiiiii......

Comments

Popular posts from this blog

Budget & Tips ke Pulau Redang, Terengganu

#TravelDiary - 4H3M LANGKAWI

#TravelDiary - 4 Hari 3 Malam in Phuket, Thailand