Monday, February 25, 2013

Target 2013

HOME FOUNTAIN. Tak kiralah kecik ke apa ke macam mana pun nak juga satu nak letak depan pintu rumah.
X BOX KINECT. I baru tahu X-Box ni awesome sangat untuk dimiliki. No wonder daripada zaman masih teman tapi mesra pun Amirul dah cakap lepas kahwin nak beli X-BOX tapi I dok cakap mahal mahal tak payah tak payah. Then hari tu pergi Yik Foong Amirul saja nak survey survey, ok ternyata memang ohsem dan setiap rumah wajib beli satu.

Size does not matter. 2 more Tvs to complete our house. One to be put in our bedroom and the other one in the kitchen. If two units seem impossible to us, 1 for this year would be great and the other would be carry forward next year.

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...