Tuesday, July 31, 2012

DINING + LIVING ROOM INSPIRATION

Almaklumlah, rumah kecil maka kena jimat ruang. Terpaksalah Si Dining dengan Si Living duduk sekali kalau ada jodoh. Kalau tuan rumah berduitlah kan nak menjodohkan dieowang. Sekarang ni baru beli sofa sahaja, meja makan masih dalam proses pengumpulan wang walaupun meja makan lebih murah dari sofa. Take time dulu. Lagipun rumah kami ada bar so kalau dalam keadaan rilex bolehlah lepak dekat bar tu je tapi nak juga ada meja makan sendiri satu hari nanti. Boleh candle light dinner dengan boyfriend I. Ada 1 je gambar living+dining room yang I berkenan. Yang lain tu either too big and too crowded.

I dengan Apek baru je duduk 2 bulan. Best sangat duduk rumah sendiri. Rasa semua benda nak beli semua benda nak hias. Sayangnya hanya rumah sewa maka kalau nak hias pun berpada padalah kan. Tak sabar nak cat feature wall dekat living warna kelabu. Kenapa kelabu? Apek dah buat decision. I angguk je. Cantik juga kelabu. ^___^

 

 COMING SOON!! WAIT FOR US OKAY DEAR DINING!

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...