Friday, June 8, 2012

Dihargai oleh Pelakon beberapa minit Cinta Vlog. Terharu noxx.


Ok lah tak reti nak guna Photoshop maka guna PrintScreen dan tempek dekat Paint je.
Terima kasih Kak Maghia. Terasa penulisan dihargai gitu. ^__^

Disebabkan ini, akan ku kongsi apa saja tips travelling selepas ini sebab ada orang hargailah katakan. Ecececehh! Padahal travel tips pergi Redang dah tempek tapi pergi Phuket tak kongsi pun lagi kan. Ok lah nantilah I kongsi berkongsi lalu rasa dihargai lagi dan lagi mana tau dapat berlakon Cinta Blog (drama akan datang) lalu Kak Maghia tak dapat job dah walaupun beberapa minit lepas tu tiru aksi comel Kak Maghia mintak 1juta kat customer. Tak main ahh seribu je weyh..

4 comments:

farahshuib said...

salam ainee..been reading through your posts on wedding preparation..i nak tanya you buat sendiri kan your veil?sorry salah tempat nak tanya~hehehe

-farshshuib

Ainee Cumi said...

FARAHSHUIB: Veil tu kakak kawan I buat sendiri. I tak sempat nak buat sendiri. Kebetulan tema sama so pinjam je lah. Hihihi! Tapi baju dengan kain yup I buat sendiri. Kenapa babe? Ada nak apa apa tips? Ecececehh!

farahshuib said...

hahahaha yap pelisss!!!i probably need your help since my future husband pun duk ipoh.hahaha can i have your email? :D

Ainee Cumi said...

FARAH: Bisa. I sedia membantu. Ni email I. aineejohari@yahoo.com