Thursday, May 31, 2012

AWESOME SISTA 20 YEARS DAY


The billpayer
The Jokers

The Baby in the Family

The Gangsta yang ada rambut paing menggelikan
The Bday Girl

We have a lot of fun making jokes to each other and laugh out loud like a silly siblings that didn't meet each other for ages padahal tiap tiap hari nampak muka yang sama je kat rumah. Happy 20th darling sista. Stay young and wild. ^__^
The day before this Kenny Rodgers the gediks siblings asked me to buy the ze foldover. Read siblings okay maknanya bukan untuk Iqa seorang tapi untuk Ifa dan Eddie Joe jugak. Melampau ni pau kakak dieowang ni! Nevermind, if ada rezeki lebih kenalah share dengan famili. Kalau tak ada baru NO NO NO! NO BELANJA BELANJA. Ahahahah! Plus my siblings adalah siblings yang paling tak berkira dalam dunia. Kalau nak pinjam RM1000 pun tak payah bayar balik pun tak apa. No istilah pinjam meminjam in our relationship. =))


Ohh and the present for Iqa this year is the original cd of Jessie J. Letak dalam paket mcd senyap senyap then hoyeahh suprise!!! She's so in love with Jessie J. Only us in ze family and her friends know how madly deeply her feeling to this superb singer. I love you sista paling gedik.

No comments: