Tuesday, May 29, 2012

Another vacation waiting for us.


2 tickets to BALI in the middle of November. Its been our dream to fly to Bali. Never expected it will come true this fast. Alhamdulillah.
 Can't wait for NOVEMBER. 6 days 5 nights. 

Any tips?

10 comments:

cha said...

wah harga tiket brp ainee for 2?

Ainee Cumi said...

K.Cha: Aini tak choose seat dengan tak amik luggage sebab travel light je so harga tiket RM618. Kalau amik beg dengan seat rasanya RM700 lebihlah.. Booking k.cha. Murah gila dah ni. Harga tiket sebenar pergi sahaja dah RM380. Seribu lebih pergi balik.

Anonymous said...

Going to bali also middle of november.. Tp 3 day 2 nite jek.. Huhu.. That time bli tket on march.. Dpt 2 tiket pergi blk rm 4++.. Hehe..

Ainee Cumi said...

Serious?? Wahh lagilah murah. Lagilah besttt. Jimat 200. Waktu tu promo berapa hengget?? RM1 eh?? Bestnya! Bestnya!! Tapi kenapa amik 3 hari 2 malam je? Tak puaslah.

cha said...

oh notbadla tp akak pnh dpt harga mcm anon tu 400 je tp nk membooking satu hal asyik waiting room je haha

Ainee Cumi said...

K.CHA: Ye ke? Ruginya tak pergi. Asal tak book je? Murahnya lah haii! Aini pulak bila klik asyik 1K lebih je tu yang bila dapat 600 ni terus grab. Nasib baik tak ada waiting waiting room ni. Selalu bolos je. Kena refresh banyak kali k.cha.

Anonymous said...

Haha.. Sbb kerje n xleh nk coti lme.. T mjls bln 9 da nk coti lme, pastu nk coti lg.. Knfrm kne smbelih ngn bos t.. Hehe.. Mse tu x igt promotion ape.. Just survey jek.. Tetbe nmpak rm45/way/person.. Tmbh tax ape sume br 2++ sorg.. Tu yh trs bli.. Hehe.. :) btw my nme azza.. :)

Ainee Cumi said...

Azza: Ohh hai Azza. Nice to meet you. Nasib baik bagitahu nama kalau tak panggil mak enon sebab anonymous. heheheheh!

Wahh untunglah.. Itulah namanya rezeki kahwin. Sama macam I beli nak pegri Phuket hari tu lah. 400 lebih je. Rezeki.

Rahika Wahidah said...

Hai, i bru je blik dr bali llast week. Tiket flight dpt dlm 2++. Tips? Bargain 50-80% dr harga asal. Bali sngt best utk honeymoon

Ainee Cumi said...

RAHIKA WAHIDAH : Wahh murahnya. U beli time promo dia berapa hengget? Nak jugakk!!! Ye ke?? Eeee u buat I sangat teruja nak pergi Bali tau. Tak sabarnya November. Btw thanx for the tip darling. Nak lagi! Nak lagi!