Monday, April 16, 2012

Something BIG

I'm planning something BIG for my darling brother. Coming soon. This year or probably next year. But my mum so excited so she had bought the doorgift, curtain and alas dulang that didn't match my requirement. With the money that she's paying off I can get something better and nicer. So I told my mum let me arrange the dais and decoration.

Im choosing this combination of color.


{Plum, Gray & Powder Blue}



ONE

TWO


THREE


FOUR


What do you guys think? I'm so lookin into it. ^_^

12 comments:

paraxixth said...

Tukar. Pink grey green and yellow. Nice combination!!!

Ainee Cumi said...

PARAXIXTH: Mana boleh. Kena ada warna biru. Main tu.

ZATuL ieffaH said...

cantik- i love the combination...xpernah org buat lagi..i mean.. jarang la..

sHieRa cAkAp said...

Aimee.. I'm in love with the color choices! Kalau I kawin nanti i mintak u jadi wedding planner I boleh? ;) (Serious talking ni tau)

Ainee Cumi said...

ZATUL IEFFAH: Memang nice tapi tu lah mak I dia tak bagitau actual date lagi. I dah tak sabar dah nak merealisasikan warna ni.

SHIERA: Serius talk? Serius ni?? No hal! No hal! I suka! I suka! Bagi je tau I. Im so lookin into it. =))

cikcimi said...

Combination yang cantek sangat. :)

Ainee Cumi said...

CIKCIMI: Tu lah. Tak sabar nak realisasikan. =))

sHieRa cAkAp said...

really?? great! insyallah ends of this year.tarikh je blum tahu but i let u know okay

Ainee Cumi said...

SHIERA: Nak concept macam mana? Gatal tangan dah ni nak buat research pelamin kat mana murah semua. U orang Ipoh ke? Kalau u orang Ipoh memang banyak tips nak share. =))

Anonymous said...

omaigod.. really but i bukan orang ipoh that is the problems :( idk. I ade mcm2 ideas but tak boleh la nk cacamarba kn? i just nak something yg simple je. i suke mat saleh punya style from the pelamin and setup meja makan etc. But kena lah gabungkan ngan cara orang melayukn.

Ainee Cumi said...

SHIERA: Takpe yang tu kita boleh sembang dalam FB. Kat inbox. Ada FB? Tapi bagitahu I u syera tau sebab malas nak approve org yang tak kenal. Tanya je aini apa apa aini tolong ok? FOC. =))

sHieRa cAkAp said...

I jarang online FB la. U amik alamat email i senang nak sembang. shieraothman@yahoo.com
FOC? No wayyyyyy... Jangan la.i yang mintak tolong