Monday, April 30, 2012

Two Year "YES!I DO!" Moment

Me & darling Apek plan nak pergi Cameron Highlands esok. To remember the moment of how he proposed to me up there. 01/05/12. Pejam celik pejam celik dah 2 tahun dia dia melamar I jadi isteri dia. Orang mesti cakap, "Alahai mengada betul Apek dengan Ainee ni benda macam tu pun nak celebrate". Alohh janganlah cakap macam tu. Its just the way how we remind each other of how our love blossom day by day. U all pun boleh apa buat apa macam kami buat. Cherish every moment that you spend together with your loved ones. Be it family or friends. Treasure it.

Sebabkan perut I ni memang suka sedut makanan, I dah plan dah nak makan apa kat sana. Nyum! Nyum!



Its all about strawberry people!

Part paling best kali ni ialah we both dah jadi Hubby & Wiffy boleh ahh romantik kuasa 1000. ^_^

Can't wait for tomorrow. Hello Labour Day! Hello minimum salary.

4 comments:

khairunnisa ♥ said...

sweet :) <3

happy holiday :)

Ainee Cumi said...

KHAIRUNNISA: Thank you beautiful

sHieRa cAkAp said...

Ohhhh.. Happy Anniversary beautiful. That is so sweet okay! U both such a sweet couple la! I adores u both!

Ainee Cumi said...

SHIERA: Bukan anniversary lah sayang. Anniversary tiap tiap 28hb. Ni saja gedik mengingati hari dia propose I. Jangan lah adore nanti u dah kawin mesti dapat rasa sweet sweet manis manis gula macam ni jugak. =)

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...