TEASER: INVITATION CARD (NOT SO YOUNG GUEST)


This time punya design, Apek tak pening sangat sebab I tak banyak kerenah.
Kad ni khas untuk pasangan yang kurang muda. Kali ni ada bismillah, ada doa and ada nama parents I.

Now, Apek dah boleh fokus on his wedding card pulak.
>.<

Comments

Emira Darmia said…
akak nk kad sampai ke rumah ye..hahahah...xmalu
oshinz said…
ni pun u print sendri jugak ke yunk?
Ainee Cumi said…
Kak Emira: Nak kad yang muda ke tua? Kompem sampai punya. Meh address.
Ainee Cumi said…
LISA: Ishh ye ke?? Biasa je. Tenkiu tenkiu
Ainee Cumi said…
NORA: Betul ke?? Tenkiu sangat..
Ainee Cumi said…
OSHINZ: Yes yes semua print sendiri. Jimat tapi sangat memecahkan kepala Apek. Heheheh!
Emira Darmia said…
nk yg muda...hahaha....kat fb nnt saya kasi
eykameow said…
untung nyaa.banyak benda u save kan? wahh i plak yg excited niii huhu
Ainee Cumi said…
KAK EMIRA: Haaa send kat inbox okay.. Datang tau!
Ainee Cumi said…
EYKAMEOW: Save kat kad je, tempat lain tak save langsung. Over the budget ada.

Popular posts from this blog

Budget & Tips ke Pulau Redang, Terengganu

#TravelDiary - 4H3M LANGKAWI

#TravelDiary - 4 Hari 3 Malam in Phuket, Thailand