Monday, August 29, 2011

6 Tahun Couple!

Hai hai hari ni genap 6 tahun I dengan Apek kapel. Sepatutnya nak nikah tarikh ni tapi dia jatuh bulan puasa pulak. Kalau tak dah pung pang pung pang bunyi kompang dah weyh.

Ok sempena 6 tahun kapel, kena celeb wohh. So we choose to dinner at Dubliner's Cafe. Thanx Shima sebab suggest this place. Dah tak tahu dah nak makan kat mana. Tapi sebab hari ni last dieowang open so we dont have much choice to choose what to eat. Yang ada steak dengan chicken chop je so kiterowang pun sebat je 2 benda tu. Kalau nak pun ada buffet tapi weyh buffet RM22 kot lepas tu macam dah tak ada apa pun lauknya sebab mungkin makanan kat situ sedap makanya habis licin semua orang sebat.

Food ok, environment ok, owner ok. Everything was great! Siapa-siapa tak pernah try makan kat sini, should give a try. Price pun okay.


Order food dulu.

Ok tiba-tiba tudung I pakai warna lain kan. Sebabnya mula-mula konon nak style mcam Hana Tajimalah sangat kan sekali jadi Hana Taji Kat Kepala. Nampak serabut. Eee tak reti nak style style ni, last last pakai macam biasa je lah. Simple! Kena belajar for my sifu, Huda Luna ahh pasni.

Nampak tak handbag tu? Haaa tu dah lama beli dah. 3 years back tapi dah lama tak pakai. Entah kenapa hari ni rasa macam nak pakai je sebab before dis rasa macam seksi sangat kalau pakai bag ni. Apek cakap I dah bertudung lagi ahh tak boleh pakai handbag macam tu. Lucah!
Bra semua. Ehh apa pulak. Kira macam seimbang apa, kalau dua dua seksi kang tak fair ahh. Ni satu seksi satu tak seksi kira macam seimbang apa.


Minuman dah sampai. Woohaaa!


Apek minum White Coffee Blended

Ainee minum Cappuccino Ice Blended. Sedap gila! Terbaik...


Ok dah minum minum minum slurp slur slurp datang dia punya makanan.


Sebelum makan, kasi pose sikit dulu. I choose chicken chop.


Apek makan beef. Mushroom sauce. Apek ni kalau dapat makanan memang tak pandang kiri kanan depan belakang dah.

Tak lama sangat lah lepak kat sini sebab sampai pun dah nak dekat pukul 9 lepas tu kedai ni tutup pukul 10.30. So kiterowang lepak sejam je. Lepas tu dah tau nak pergi mana so pergi JJ jalankejap kejap lepas tu balik. Tu je! Celebrate simple-simple je. Tak ada cake takde hadiah. Makan makan je kerja kiterowang.



Wah! Tahun ni last celebrate as couple/tunang. Tahun depan celeb as hubby and wiffy pulak. 2 months to go.

Daaaa...

4 comments:

eykameow said...

woww! kagum gila ! congratz babe! lg 2 bln utk jd yg halal... =)

sHieRa cAkAp said...

Hye Ainee.. Selamat Hari raya and happy merdeka day...

apekamirul said...

saya sayang awak kekasih :) <3<3

Huda Luna said...

aku happy sgt utk ko ainee

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...