Tuesday, March 15, 2011

AGEN JUAL RUMAH!

Siapa siapa tengah cari Agent untuk jualkan rumah ke sewakan rumah ke ataupun kilang ke tanah ke apa apa je lah melibatkan residential, commercial and industrial property for sale or to let, bolehlah contact I kat 05-2558822. Cari Aini ok. Tu number office I. Jangan risau, company I memang established. Its WTW Real Estate. Here is the link. Haaa bolehlah godek godek tengok.

Telefon I then we have a discussion about the commission that we will charge. Semualah! Pasal value rumah jangan risau sebab kat sini we do have valuation department jugak so straight away boleh check the value of your house.

Melayu kenalah tolong melayu kan? Ini I tengok contohnya chinese cari chinese punya salesperson je. Bagus woo tolong bangsa sendiri! Melayu rileks je I tengok tak kisah nak pergi mana mana pun. Cina boleh, India boleh, Iban boleh. Semua pun boleh cakap 1 Malaysia kan tapi come on guys kalau ada 2 pilihan, pilihlah bangsa sendiri. Majukan bangsa sendiri bak kata Dr. M. Siapa lagi nak tolong bangsa sendiri, kalau bukan bangsa sendiri. Contohilah bangsa cina ok. Ok dah makin melalut nampaknya, kena berhenti sebelum berleteq panjang lagi.

So, kalau siapa siapa ada nak jual rumah mahupun sewa boleh lah kontek I ok. =))

No comments: