Friday, December 24, 2010

TERIMA KASIH P1. Keranamu saya boleh online kat rumah..


HI SEMUA!!

Hari ni secara rasminya rumah I dah ada internet kembali. I amik P1. Amik pakej paling murah sekali. RM49 sebulan. Memandangkan dalam rumah I ada 4 orang kanak kanak riang iaitu Ainee Joe, Eddie Joe, Iqa Joe dan Ifa Joe makanya seorang hanya perlu mengeluarkan sebanyak RM12 sahaja untuk sebulan.Lumayan kan? Sangat!!!


**EDDIE JOE dah bertukar menjadi bunga di tangan IQA JOE tu pasal tak nampak dia dalam gambar ni...

Kiterowang adik beradik memang macam ni. Bersemangat waja saling melengkapi. Ececehh! Bayangkan kalau nak beli cd cetak rompak tu mintak sowang RM5 maka serilah kan. 4 orang dah RM20 dah boleh dapat 4cd. Macam tu jugak dengan PS2. Repair sampai RM180 tapi bila bahagi 4 jadilah RM40 je seorang. Part paling best kiterowang ni tak berkira langsung. Pinjamlah kat sapa-sapa RM100 ke RM200 ke, cakap je pinjam lepas tu halalkan je. Adik beradik malas kot nak berkira sangat pasal duit. Best gila ok dapat adik-beradik macam ni. I heart u all lah anak-anak Joe.

MAKANYA SEKARANG DENGAN RASMINYA I DAH ADA INTERNET KAT RUMAH! WOOOHOOO!! Boleh ahh menggelabah online lepas ni. Ini asal Sabtu Ahad je tak boleh online lepas tu gambar-gambar semua tak dapat tempek kat belog sebab gambar semua ada dalam laptop.

Makanya siapa siapa yang tinggal dekat Ampang, amiklah P1. Opss maksud I Ampang, Ipoh ya bukan Ampang, KL. Ampang, KL hemm I tak tahulah coverage dia macam mana. Ingat KL je ada Ampang. Heheheheh! Amik paling murah pun takpe, laju kot coverage dia kat sini. Tak payah nak gedik ambil yang RM99 tu. Mahal ehhh.. Kalau ada 9 orang adik beradik takpe jugak, at least boleh bahagi 9 so dat sowang bayar RM10 lebih macam tu je.

Haa lagi satu macam I tambah ambil broadband tapi broadband tu Apek pakai tapi sorry to say lah Apek tak termasuk dalam pakej adik beradik makanya dia kenalah bayar RM30 tu sendiri. Muahahahha!!! Oklah daaaa....

P/S: Thanx siapa siapa yang tinggal link tu nanti I update ok, sekarang bz bz bz. Nanti nak cuci kereta lagi, lepas tu nak kemas bilik lagi. Uishh mentang-mentang hari ni Half Day.

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...