Wednesday, December 22, 2010

Missing Person.. Meh lah exchange link dengan I..

Ok! Dah link habis dah follower follower I. Tapi ada yang tak dapat detect dia punya url sebab kat user profile dia tak tulis, habis jenuh I pergi cari kat goggle ok. Rajin tak?? Kan I dah cakap I banyak masa terluang hari ni. Tapi ada yang cari kat google pun tak dapat. Maybe I salah type ke maybe orang tu dah tukar nama ke apa ke kan. Kat sini I nak list outlah nama nama yang url dia tak dapat dikenalpasti. Kalau ada masa terluang droplah kat komen bagitahu I ok.

Siapa yang bukan follower I ada satu belog khas untuk kowang iaitu SENARAIBELOGSAHAJA.BLOGSPOT.COM. Bukannya apa hari tu kan semua url belog I tempek kat belog rasmi I ni makanya I jadi rimas. So I pun buatlah lagi satu belog khas untuk link link sahaja. Tapi SHAMPOO FOLLOW ME special sikit dia duduk kat belog rasmi I ni sebab gila weyh penat matilah I semua link nak copy n paste masuk belog khas tu. Pemalas kan?? Tau! Tau!

Ni nama nama kat user profiles tau yang I tempek kat sini
1) Radiokita
2) Myra Zarmia
3) Qis_emee
4) Mizz Aren
5) Fazlina Jamal
6) [[nuaficha]]
7) fara_azemi90
8) NurulHusna
9) ween
10) Abdul Aziz
11) Merduwaty
12) Ge
13) Sayemejai
14) Miss Belle
15) Arein
16) Supering24
17) Egyptteablack
18) Misery_babe
19)miz_udez8

Haaa apa lagi tinggalkanlah komen URL kowang ok. =))

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...