Friday, November 19, 2010

Should I called it Bday Party?

Yeah. Bulan ni sebenarnya ada banyak kawan-kawan I secara rasminya menjadi tua tapi hanya ada 2 orang je celebrate secara meriah-meriahan. Ok! Meriah maksud I tetamu tu bukan sahaja di kalangan famili tetapi adanya kehadiran I tu sebab dia jadi meriah. Tak adalah, maksud I meriah tu sebab dia celebrate dekat Hotel tu. I ni selalu berangan nak celebrate bday siap ada tema lagi kan macam tema ala-ala watak disney ke kan tapi tu lah itu impian dari kecil tu tak tercapai sampai sekarang ni. Bilalah duit nak turun jatuh gedebuk timpa I dari langit, boleh I buat parti meriah-meriah jugak.


Bday parti yang pertama bulan ni I pergi of courselah Bday Dottie. Supposely bday dia on the 13/11 tapi disebabkan ramai orang tak dapat datang on dat day dia postpone pergi hari Rabu merangkap HARI RAYA KORBAN. Raya korban kau ada bday parti. Haaa jangan main-main. I ni memang pulang ke kampunglah kan di tengah malamnya. Kata raya, kalau tak balik kampung tak rasa rayalah der. Tapi sebab Dottie dah ajak, sanggup tu pukul 2 bertolak dari kampung ambil Apek lepas tu terus pergi Excelsior Hotel. Cakap member kenalah datang, kang kalau I tak datang tak meriahlah parti.

I bagi dia Mr Bean's punya kekasih. Itu pun gopoh gapah cari pukul 3 tu padahal parti dah start dah pukul 3.

Kek ni serius sedap. Berebut I dengan Syahir. Ye lah I tak kongsi kongsi tapi Syahir si kawan Apek tu jahat gila dia pi celup dengan garpu dia. Dayus betul. By the way, nasib baiklah Ahmin dengan Syahir ada sekali kalau tak mati kutu I dengan Apek sebab segan sangat sebab kiterowang 2 je manusia luar dekat party tu.

Muka Apek nampak berseri-seri kan dalam gambar ni? Setuju tak?

Semestinya mestilah ada at least sekeping kan gambar I dengan bday girl.
Hepi BDAY DARLING. U ARE OFFICIALLY 21 YEARS OLDS DARLING! Boleh pi mengundi dah.



OK, the second bday party merupakan bday Amanda, kawan opis I yang baik hati yang alwaz maintain nampak muda ok. Bday dia ni lagilah membunuh. Start pukul 7 tu dekat Impiana Hotel. I macam huh pukul 7. Macam mana nak balik rumah ni, Apek ambil I kerja pun dah nak dekat pukul 6.30 nak rushing b alik rumah lagi nak pergi tukar baju lagi. Of courselah kan tak sempat nak mandi kan. Punyalah gopoh I bawak kereta sampai I bantai One way lagi tu tapi tengok-tengok sorang pun tak sampai lagi. Cis! I yang paling awal rupanya.

Peace yo!


Ada macam muka budak baik tak kiterowang dua ni? Ohh! Bukan! Bukan! Ni bukan bday girlnya. Bday girlnya sibuk hanging around so tak dapat nak snap pic dengan dia plus kamera bling-bling pink I dah rosak lepas tu pinjam DLSR Apek yang sumpah I tak reti nak guna. I hanya reti guna kamera murah je kot maka gambar semua jadi blur tau nyah. Gambar dekat Bday Dottie pun guna kamera Syahir. Uishh kalau kamera I elok dah lama dah belog I ni penuh dengan gambar makanan-makanan-makanan-dan-makanan tau. Lepas tu orang yang datang bukan kiterowang 3 orang je ada ramai lagi tapi tu lah I kan tak ada kamera maka kena bergantung je dekat gambar yang diupload oleh rakan di FB.


OK LAH BABE, JUST NAK WISH HEPI BDAY TO ALL NOVEMBER BABIES! MOGA MURAH REZEKI SELALU OK.

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...