Friday, October 22, 2010

Saya susah terima berita sedih melibatkan kucing saya

Dapat mesej dari adik cakap Atik tak dapat diselamatkan. Atik tu kucing kesayangan my mum dan juga famili. Dia sangat lembut lembik macam marshmallow. Lepas tu dia tu pendiam yang amat sampai ayah panggil dia si bisu. Saya sedih! Saya nak balik cepat. Saya nak tengok Atik. Saya nak pelok dia puas-puas. Saya nak gomol dia puas-puas.

Ok! Saya tak dapat taip banyak sebab setiap perkataan yang saya taip disertai dengan air mata. SEDIH!!

DOAKAN PLEASE UNTUK ATIK SUPAYA DIA KUAT DAN DAPAT SURVIVE!

=(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...