Thursday, October 21, 2010

KL-Ipoh

Pagi ni baru balik dari KL. Biasalah naik tren kan. Naik pukul 9.45 sampai nak dekat pukul 1. Ngantok tak hingatnya. Pergi KL sebab Apek ada interview. EEEE KOWANG DOAKANLAH DIA DAPAT EHHH! Amin! Amin!

Pergi KL hari Selasa malam dengan Zana dan hubbynya. Best ngok keluar dengan dieowang. Zana ni kakak kepada kawan I. Umur dia 26 kot kalau tak silap tapi fun keluar dengan dia, dah macam sedara dekat je. Abang Mie pun best je, sempoi je.

Tapi part sedih nyesal tak beli Foundation MAC. Apeklah ni, bukan nak cakap awal-awal dia nak belanja. Nanti kena pergi KL lagilah nampaknya before tunang ni kalau tak nak pakai makeup apa. Dahlah makeup sendiri, biasalah budget. Ahahahhaha!

OKLAH, NGANTOK NI! DAAAAAAAAAAA (Sebenarnya tak ada mood nak update kalau tak ada gambar, gambar semua kat Apek)..

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...