Thursday, October 7, 2010

Malu bertanya sesat jalan

Weyh! Bangga yang amat weyh! Hari ni dah bertambah satu pengetahuan. Ceritanya begini, kawan sekerja I punya kereta Alza tau lepas tu dia suruh I pindahkan parking. Dia just tinggalkan kunci je dekat I lepas tu dia keluar dengan kawan sekerja I lagi sorang. Lepas tu I nak parkingkanlah kereta dia tengok-tengok punya tengok "Mana pulak handbrake si Alza ni". Terus tak jadi ubah parking. Lepas tu nampaklah ada sorang mamat cina ni bawak Alza juga. Terus I approach dia tanya mana handrake kereta dia. Dia memang buat muka peliklah lepas tu macam tak nak layan I ke apa tah. Lepas tu I cakaplah I kena tolong kawan I alihkan kereta tapi I tak tau mana dia punya handbrake.


WEYH! KORANG TAHU TAK HANDBRAKE DIA KAT MANA?



KAT KAKI WEYH!!!
Gila kewl! Nak satu plishh.
Dahlah spacious, boleh bawak anak-anak kucing berjalan bersama.


Makanya, I berjayalah alihkan kereta kawan I tu. Cuba kalau I malu malu alim kucing nak tanya tadi sure sampai sekaranglah kereta kawan I tu berada di tempat yang tak sepatutnya. Haa makanya korang kalau tak tahu tu janganlah malu malu tak bertempat ya. Tanya je apa ada hal. Ok?

Clap Clap untuk Ainee Joe. Bangga neng!

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...