Monday, October 11, 2010

Asset Baru Dalam Hidup

Hari ni nak pergi beli cincin. Ingat tak I cakap dalam entri lepas I dah keciwakan aunty tu. Tapi hari ni nak keciwakan lagi kot sebab tiba-tiba teringin nak pergi kedai lain pulak. Mana tau lagi banyak choice ke kan. Tapi kalau manusia kedai lain macam sombong-sombong I pergi balik kat aunty sebelum ni, lagi best. Ahahahahaha!

CINCIN EMAS IS MY NEW ASSET!
Mula-mula ingat satu je Apek nak bagi tapi sekarang dia nak bagi 2. Tenkiu mucuk.
Padahal I bukannya layan sangat emas-emas ni. Beli yang plastik untuk cincin tunang pun boleh aje janji comel. Ada bunga-bunga le teddy bear ke lagi I like. Beli kat Maggie-T je. Ahahahaha! Tapi kalau nak beli jugak emas I suka yang kat atas dia tak ada batu-batu. Nanti tercabut batu-batu tu I buat. I nak dia rata je tapi still ada bentuk. Lepas tu I tak minat warna emas campur warna putih. I suka satu colour je. Tapi kalau emas putih campur dengan diamond warna pink ke wohh suka banyaklah saya. GILA BANYAK SONGEH KAN AINI NI? Hard to please kan I ni. TAKE NOTE YA MR. APEK!

OK! Tak sabar nak pergi lepas balik kerja karang. Wooohoooo!!

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...