Wednesday, September 15, 2010

RAYA TAHUN NI...Perghh!! Meriah!


Perghh..Hari ni memang penat. Nak dekat 100+ orang datang kot untuk open house tahun ni. Ye lah, I pun buat like once in a 5 years kot maulah kan tak ramai orang. OPEN HOUSE KALI NI DHA MACAM REUNION SEKOLAH DAH! Semua keep updating each others lifelah then dapat kenal orang barulah. Best gila! Sori korang tak dapat nak mengajak korang semua sebab gila bz sampai tak dapat nak jemput korang kat belog ni kalau tak mesti lagi fun kan?kan?? Takpe, insyallah lagi 5tahun.

Dah tu raya tahun ni lah yang aling tak senang duduk. Boleh dikatakan lepas je raya pertama terus semua orang buat open house. ITS LIKE EVERYDAY tahu tak?? Tiap-tiap hari ada je rumah I nak gi beraya lepas tu dalam satu hari tu mesti pergi melantak dekat 4-5 rumah sampai risau I akan kelihatan gemuk hari ni tapi nasib baik badan I baik hari ni dia pandai setting baik cantik punya muat-muat untuk kebaya. Ni esok ada open house lagi, perghh dah tak tahu dah nak pakai baju apa. Lepas ni I kena make sure I ada baju raya at least 5 pasang kot, itupun belum tentu cukup.

UNTUK SIGGPLUS DAN HUDA, SORRY SANGAT TAK DAPAT LAYAN KORANG TADI! AWAL SANGAT DATANGNYA. SAYA TAK SIAP LAGI KETIKA ITU. KETIAK MASAM SUNGGUH, TAKUT KORNAG PENGSAN PULAK BILA HIDU BAU KETIAK MASAM I TU. MAAF SANGAT SANGAT TAU! NEXT TIME BIAR DATANG LAMBAT JANGAN DATANG AWAL TAU, JANGAN ISAU SAYA TAKKAN KECIK HATI PUNYA AWAK LAMBAT. AMPUN-AMPUN-AMPUN!!!! TERUTAMA SEKALI KAT AZMIE. SOWI TAU!!!

BUDAK BUDAK EX-MGS. Kelas campur-campur. KAMI ROJAK!

Anak-anak En. Mustapha yang kelihatan agak gergasi ya padahal mereka tak gergasi pun, I ni je yang tak cukup protein.

Antara tetamu yang terawal. Ames and Yin Yee suumpah I suka dieowang sebab mereka sangat sporting ehh. Makan banyak lepas tu lepak lama gila. I HEART U BOTH, BABY! Lepas tu si zaza, syera, konisak semua macam pandai melayan diri masing-masing sebab I gila bz tak dapat nak layan semua orang. LAgilah sayang. Muah!

Shaz dengan Ctie-K ni lagilah sayang, alahai! Lepak lama tu tapi dieowang keciwa sebab dieowang datang lambat maka terlepas detik detik indah bertemu rakan-rakan lama. Takpe babe, next year.

Rakan-rakan sekerja. Muka I dah berminyak tak boleh nak bendung dah sebab letih gila, nak tengok cermin nak touch up segala pun tak sempat maka tehasillah gamabr kemalasan kehuduhan semua ada dekat I ni


THANX U ALL SEBAB DATANG! I ENJOI GILA TAHUN NI PUNYA RAYA!
Ni baru gambar-gambar raya kat rumah I ni belum lagi gambar I pi beraya rumah rumah orang lain.

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...