Tuesday, September 21, 2010

I OTW nakganti pose, korang dah ganti PUASA?

Tahun ni I dengan jayanya PONTENG PUASA SELAMA 7 HARI dengan bersebab ya. Tak ada sebab tak boleh nak ponteng. Maka semalam dengan jayanya setelah beraya sakan di rumah kawan-kawan sepanjang percutian kerja ni kan, I dah start ganti puasa. DAN BUKAN HANYA SEMALAM YA! Hari ni pun I ganti. Harapnya dapatlah I ganti sampai hari Ahad ni supaya I boleh teruskan dengan "Puasa Nam" pula. Ingat ya anak-anak, kita tak boleh puasa nam sebelum tunaikan ibadah wajib dulu so kena ganti dulu puasa yang kita ponteng masa Ramadhan tu baru boleh puasa sunat. Dulu, I ingat boleh niat sekali je puasa ganti dengan puasa nam tapi SEKARANG SUDAH TAU RUPANYA TAK BOLEH WOOOO!!!


Sekarang kan, I ada gambar feberet terbaru tau. Alah, gambar I dengan Apek lah mesti. Kalau gambar I sorang-sorang, sah sah kes syok sendiri kan?





TING!

Nilah gambar feberet I untuk bulan ni. Waktu ni pergi beraya kat rumah Sasa dan credit to Anisa. Kat sebelah Apek ada sahabat kiterowang yang bernama Syahir tapi kalau tak crop gambar Syahir tak jadi gambar couple lah. Apek muka ceria gila. I biasalah muka stok nak budget kanak-kanak riang je kan.

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...