Saturday, June 5, 2010

I kena kongsikan bersama korang

I tak tahulah korang dah tengok ke belum video-video ni tapi I tengah tengok sebab Apek suruh. Wahh memang best! Memang boleh tambah knowledge. Boleh buka minda kita dengan lebih luas.

Korang pergi youtube lepas tu type The Arrivals. Kalau nak version BM just type The Arrivals Bahasa Melayu. Superb! Tabik untuk siapa yang upload dan share video yang interesting sangat ni. Thanks to Apek juga sebab share benda ni dengan I.

Yahudi memang sangat united dan dah kaji benda ni sejak dari dulu lagi tapi kenapa kita Islam ni tak boleh united? Mungkin semua dah memang ketentuan Allah dan I percaya ada hikmah di sebalik semua kejadian ni.

I dah tukar gambar profile I kat FB jadi hitam, korang bila lagi? Jom sama-sama tunjuk kat dieowang kita ni united. Kita kuat! Kita bersatu! Kita saling menyokong!

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...