Wednesday, February 24, 2010

Lipstick warna oren boleh masuk ke dengan kulit orang ASIA?

Baru je I tulis pasal kenapa I bersyukur dilahirkan sebagai perempuan tup tap I beli majalah CLEO tadi keluaran March dia ada tulis '20 reasons to be pleased and relieved you're a woman today'. Lagilah banyak reason dia, lepas tu memang tersusun rapi dia punya tak macam I yang ayat tunggang langgang lagilah buat I bersyukur dilahirkan sebagai perempuan. Best ok! Kalau sesiapa yang tak bersyukur dilahirkan sebagai perempuan, anda mesti beli majalah CLEO. Siggplus, untuk ko marilah aku kasi pinjam. Aku tahu ko tak berduit sebab asyik beli nikotin haram untuk sumbat masuk bibir ko.


Whatever it is I nak announce ni, ORANGE LIPSTICK, ORANGE LIPGLOSS is really IN right now baby! Kat mana-mana magazine sekarang ni semua I tengok oren oren oren, kalau buah oren tak apalah juga sebab I suka. Warna dia gilalah stunning, macam tak sanggup je I nak apply kat bibir I ni. Tapi kalau tiba-tiba kulit I menurunkan warna sendiri sampai menjadi putih seputih Snow White barulah I akan berani pakai. Tapi I tengok Rihanna pakai superb gojes je maka nak tak nak I kena try juga. Perhaps u can store ur red lipstick now and change it to Orange(I mean not the fruit, the colour ok!) from this moment. Wallaaa!


Fashion Icon betullah dis lady. I love the hairdo. OK! I dah buat ini rambut tapi I rindu nak buat balik.


Macam ada something wrong je dengan dia ni tapi I tak tahu apa dia. Tapi I sangat sure ini warna oren.=))


Adakah I yang rabun warna ataupun lipstick dia memang sebenarnya warna merah?


Gila suci muka. I pun nak bermuka suci seperti ini please!


OK! I nak pergi tandas. Tak tahan dah!


edited: I baru perasan my friend, Yana dah pun cakap pasal dis hit fashion must have. Tengok betapa fofularnya warna oren ni. Heh!

6 comments:

sasha* said...

akak selalu kene marah dgn mak tak pakai lipstick.dia kata pucat je mcm mayat.mak akak pn pgl mayat huwaaa T_T

ainee cumi2 said...

k.sasha: aini pun rasa diri aini pucat kalau tak pakai lipgloss...heheheh! so k.sasha marilah pakai bersama

Ainna Jalil said...

oren!!
kalau kulit putih x pe dik oi
kalau muka macam aku nie??
SESUAIKAH??
tiiidakkk!!

enyheartsdiamond said...

erksss..no komen..

fashion is subjective :)

ainee cumi2 said...

ainna: tahu takpe!

ainee cumi2 said...

eny: I AGREE WITH U HONEY BOMBISTA!

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...