Thursday, July 16, 2009

obsesi dan OBSESSED

Okey, sememangnya kita tau semua orang mesti ada rasa nak rak kasut.....



YANG BESAR DAN GAH SEPERTI DI ATAS
(abaikan gambar yang blur..sila bayangkan megapixel dia tinggi!)


ATAUPON




KASUT TERSUSUN KEMAS DI DALAM KOTAK KOTAK seperti INI..
tak adalah bila bakal mak mertua datang mengejut, otot urat semua jadi kejang sebab gabra mak mertua nak pinjam sepasang sebab ingat kita dah taknak..

YE LARR DAH BERSEPAH SANGAT APA SALAHNYA BAGI KAT MAK NI SATU..




TAPI kalau da malas sangat campak je kasut kasut tu dalam kotak sebegini




tapi kalau lelaki surely dieowang tak seobses wanita yang nak ada berpasang pasang kasut bak ada satu iklan cakap dulu

ONE PAIR IS NEVER ENOUGH!!(IKLAN APE ERK??)




kalau bolehlah kan..KALAU BOLEH LARR!!nak ada setiap jenis kasut dari pumps, wedges, mary-jane, oxfords segala macam larr dan lagi beshh kalau semua colour yang kita ada dari hitam, pink, biru..pendek kata semua warna larr supaya kalau pakai baju biru, tali pinggang kuning jadi boleh pakai heels warna kuning..

APA??TAK BOLEH BAYANGKAN??


haaa tengok gambar ni..tali pinggang hitam, kasut hitam, earing pon hitam..
sangat sophisticated (EE BETOL KE EJAAN NI?)..
then tengok yang sebelah tu!kasut kuning, tali pinggang kuning..comel je!!




jangan jadi macam saya semalam pakai baju, sweater, seluar semua colour hijau..dekat ofis saya bila saya lalu je dieowang cakap

"EEE POKOK BERGERAK DATANG!!"
..

saya pon anggap je larr saya ni memang POKOK CHRISTMAS memandangkan christmas pon tak lama lagi jadi saya jalan terhuyang hayang bak pokok kelapa ditiup angin sepoi sepoi bahasa..





IKTIBAR UNTUK AINEE: hidup ni kena pandai MIX AND MATCH!!kena belajar dari BETTY




tapi yang pasti saya lagi OBSESSED tengok cerita yang tengah ditayangkan dekat pawagam ni..semalam baru pergi tengok dengan mr.B..sumpah sangat beshh sebab bayangkan bila ada orang psycho yang minat kita sampai stalk kita everyday..

gila ahh!!memang thriller abeshh and manyak suspensder woooo..WAJIB TENGOK!!!

agak lucah di permulaan cerita..sebab apa lucah?saya sendiri tutup mata bila berlaku adegan lancau tu..ya saya tau ini membuatkan korang semua lagi excited nak tengok kan?jangan terlampau excited sebab saya saja besarkan cerita!!=]]


TAPI SERIUS MATA SAYA DITUTUP OLH MR.B!!tengok dia baikkan tak nak saya tengok benda bukan-bukan..jadi para wanita di luar sana kalau nak cari husband carilah macam MR.B saya walaupon busuk tak mandi dari lahir..



MyEm0.Comohsopopup : suka tengok iklan HEINEKEN yang baru..perempuan jerit sebab excited rak penuh dengan kasut baju cun cun tapi LELAKI JERIT SEBAB ARAK BANYAK!!kelakar je..tapi kalau lelaki ISLAM jerit sebab apa pulak erkk?

17 comments:

MIZZNISS said...

entry apakah ini wahai cik ainee...kasot? movie? jam2... huhu, tp sapee yg xmo closet cm tu kat, gile gempak.. 4 dis moment, i pkai rak kasot bgerak which is my own car... ngeee(sengih smpai tinge..) tp xmuat sbnanye, mne nk cmpak ksot yg byk2 tu, i need to think 4 other solution... help needed..

akiss said...

gila kasut ni. hihi

btw tgk gak filem tu smlm. mmg best/ lg2masa gado2. haha

zra_xoxo_venom said...

omg ainee syg!
shagat jelesh kalow adew rak kasot cham uh.. n cham cter apew ntah, i da lupe..
die adew khaskan 1 blik utk baju die yg berlambak2 ngan kasot die..
glew heaven!
u wat i maken xsbr nk tgk cter obsessed ouh!
huhuhuuh!
papepon mish u la beb! ;)

♥.misz luna.™ said...

mmg best gile klu ade rak kasut mcm tu..

if lg best klu pnuh 2 blik ngn wardrobe mcm cite full house tu

hee

ainee si ketua pari2 said...

to mizzniss: ahahhahha!!actually entri pasal obsessed tu..si movie..ngehngehngeh!

wauu canggih r kete u erkk..sure bersepah kat blakang kete penuh dengan kasut u kan babe??

u buat jer cam kotak kotak tu..beli kotak kat IKEA then masukkan dalam kotak n letak dalam bonet kereta

ainee si ketua pari2 said...

to akiss : wei kasut sangat beshh!!ske sangat..tapi tak mencapai tahap yang betol betol puas..takde duit!!akiss sila derma duit!

beshh giler kan film tu?ehh i pon tgk smalam obsessed tu sebab kat ipoh ni ada 3 cerita je smalam..carok sungguh!

ainee si ketua pari2 said...

to zra : tau takpe..dah macam kedai kasut kan dia punya rak kasut..jeles!

alah citer ape??plz igt!nak tgk!

ainee si ketua pari2 said...

to misz luna : citer full house??yang kroea tu erkk??ahahah chumel nak mampos citer tue

a i r a said...

LoL..
OBSSESED..
mmg best jatuh ats meja berkaca pun hidup lagi.. tension aku kalau perempuan giler cm tu dtg dlm hidup aku...
hahaha

Ur MR tutup mata u.. sbb dia yg nak tgk.! kah3

ainee si ketua pari2 said...

to aira : tu r..seram nak mati kan die leh hidup lagi after da jatuh..siot btol!!

kehkehkeh!!!
tutup mata sebab die nak tgk erkk??btol!btol!

Pakcik Luar Otak said...

Gila tengok AF. Uiks.

ainee si ketua pari2 said...

to pakcik luar otak : huh??AF??anda erkk yang minat??

inn said...

lalala

chipsmore said...

sy tingin pkai high heels..tp xley nk pakai...sakit kaki..huhuhuhu

puteih said...

soalan cepu mas : knape saye ade 1 kasut dan slipar je?
kalau lelaki islam lak menjerit sebab amri yahyah score... kot? ntah

aZilsah said...

selalu nak beli kasut yg sama jenis tapi lain color or kasut yg sama tp da rosak. dan selalu jugak di halang oleh rakan rakan.
serius nak macam tu!

inn said...

mungkin dye jerit sebab takut bala dah datang.hehe

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...