Tuesday, June 2, 2009

seronok kan kalau dapat piteh

sila rujuk kamus dewan versi 10 pitih maksudnya DUIT..mana saya dapat duit??di sini saya list outkan kemungkinan-kemungkinannya..

1) parents bagi
2) jumpa duit tengah jalan
3) menang peraduan durian runtuh(alah iklan yang orang tu tengah syiok syiok tengok tv kena hempap ngan sofa..wey sedih wei!tapi takpe dapat RM100,00 punya pasal)
4) menang peraduan HARIAN METRO
5) dapat pekerjaan
6) dapat duit PTPTN

haaa cer korang teka..esok saya bagitau jawapan..pilih satu jer!

MyEm0.Comohsopopup: bila da dapat pitih, hati pon rasa nak tukar layout untuk mulakan HIDUP BARU!amacam??ini okies ke dulu okies?tapi sedih lupa nak print screen lama punya layout!

8 comments:

p i a said...

huhu.pia ase yg dpt duet ptptn tu la :P

btul x?

huhu..

Ejump said...

ainee...cumil la banner atas tu... baju tu nampak lawa...hee~~


btw, sape coordinator i?..hee~~
cik katrine name die..lalala~~

Fadhlinasir Nama Diberi said...

haha..
piteh..
lame tak dgr pekataan tu..
=p

zaidharis said...

owh,
aku dapat duit dari mesin atm,
hehehe~

NIMI Co.♥ said...

to pia: salah r pia

NIMI Co.♥ said...

to ejam: kuar dari tajuk r ejam..
*tetttt

NIMI Co.♥ said...

yeah yeah i pon baru tau ayat tu tahun lepas from my adik

NIMI Co.♥ said...

to zid: itu awak...saya tak lar..

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...