Wednesday, January 7, 2009

Bedtime Stories

Yeahh!! Semalam tengok bedtime story dengan Apek. Sumpah beshh!! Dari first sampai akhir lawak. For my ratu wayang si zra, u dah tengok ke belum BEDTIME STORY?? Selalu u kan paling advance kalau bab movie-movie ni.

By the way, macam comel jer cerita Monsters VS Aliens macam cerita time saya kecik-kecik dulu. Monster inc tak silap saya tajuk die..BOO!!hehe..

Berjaya beli bantal pink chumel bangat. I dah beli. 50% diskaun tu. Dia tulis 'IM YOUR SUPPORTER'. Saya ingat nak buat lapik bontot kat tempat kerja saya tu tapi sekang ni macam sayang je nak kasi letak dekat bontot karang sure lama-lama dia lemau. So sekarang ni saya rasa buat bantal untuk saya pelok je lah..=]


Cakap je nak diet kan tapi makan donut. Ni semua gara-gara si Apeklah. Dia cakap saya dah lama tak makan apa salahnya. Dah nama pun food court kan so rambanglah mata saya tengok makanan kat situ so saya pon teringinlah nak makan sizzling mee. Urghhh!!! Apek! Apek! Bukan nak kontrol nafsu makan saya tau. Kang tak tercapai azam pertama saya tu haaa...

Then pas dah tengok BEDTIME STORY, kiterowang gi umah Apek. Tujuan untuk buat decoration basikal pink saya. Nak tambah kasi lawa sikit, jangan kasi nampak kosong sgt!! Memule ingat nak buat bentuk bunga then daun then last-last buat bentuk bolat2. Saya tersilap beli warna putih patutnyer belilah warna hijau sure lagi chumel. Nak tengok hasilnyer? Nantikan post selepas nie.

Sebelum lukis-lukis tu saya ternampak bendea yang macam UNO tu. Yang susun-susun tu. Apa entah namanya. Tapi ni tak adalah secanggih UNO, dia just kayu jer. Walaupun membuhsankan sebab not so challenging macam UNO but it is still FUN to play. At least ada aktiviti nak buat kan. Yang kalah komfem komfemlah si APEK!!

2 comments:

Qissie said...

i agreed.cite bedtime stories mmg kelakar gila,heee.part pling kelakar yg ni "I'll give u a Ferrari for Freeeeeeeeeeeee"

HAHAH and yeah bugsy tu cmel gilaaa!Mata besar comellll xD

zra_xoxo_venom said...

blom lg dear..
i kind of bz..
xdptla..
nnt kowt??
huhu!
neway,neh yg wat i xsbr nk g tgk..
wahahah!
bntl chantek uh..
xsmpai ati ltk kat mutot!!
huhu!!
p/s:y ayam n itik??? hiiii :P

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...