Sunday, January 18, 2009

.jadi chef?.


smalam lepas balik jogging, berkebun jap(alah aksi trim2 bunge) then terbacalah mesej sowang minah ni yg bername saza..die ajk hang out!!urghh!!da r tu die suwuh i kutip die..malasnyer!!i prefer to b a passenger rather than driver..malas sgt bwk kereta..memule malas gaks then die cakap die nk tolong mak die prepare bday party abg die dulu, i pon dengan lajunyer cakap nk tolong..beshh kot, masak2..memule i pergi pickup oni dulu kat rumah die then baru gerak gi umah saza but before dat gi GIANT..i pon teringat my mum n my adik(IFA) teringin makan lolipop yg besau tu after seeing me eat dat thing..so i pon beli larr 2..one for my mum and one for my sissy..

then tolong mak saza potong kentang n kubis..beshh sgt!!!ade ke si saza ngan si oni tgglkan i berdua je ngan makcik..tapi takpe i xkeshah pon..sembang sudah..pemalas punyer anak2!!resipi kali ni nk wat ala2 KFC g2.. coleslaw, wedges, mash potato and ayam goreng..

pas da tolong2 semayang semue kiterowg pon kua r gi JUSCO..damn tired teman saza tu cari2 baju padahal tak beli sa2 pon..urghh!!!siap main lari2 kejar2 lagi dlm shopping complex tue..oni gaks yg beli suar tp takde r kelam cam saza. tgk je lebey beli tak..tak manyak snap pic pon sbb my cam tade be3..urghh!!!so snap gune pic oni je so pic ade kat cam oni r!!

tibelah time makan pukul 8.15..ngehngehngeh!!then makan2 buat muke tak tau malu..oni tau malu so die makan dalam bilik je..jadi pengantin!!n i wish hepy belated bday to the bday boy(bro rizal) yg sbenarnyer bday die da lame lepaih iaitu 1 JANUARI same bday ngan EITA..sbb celebrate lmbt, sbb saza tade kat ipo ni..apelah pentingnyer saza tu??sampah je!!
heheheheh...

neway everythings GREAT today..love it!!

2 comments:

zra_xoxo_venom said...

neh dengki neh!
mesti u masak2 sambel mkn kn???
huhuhu!!!
:P

NIMI♥ Co. said...

no larhh sayang..
masak je tak curi makan pon..
i baik ok!!

kalau u nk org tlg masak ke, panggil i k..i like!!

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...