Sunday, January 4, 2009

.si rambut MERAH.


.Today ke saloon.
.Cut hair, dye n make treatment.
.Until now sedih sangat sebab hasrat nak colour rambut warna PINK tak tercapai sebab stylist saya cakap warna PINK tak boleh tahan lama. Seminggu je!!.
.Dan dia cakap membazir sebab mahal.
.So I pun ambil keputusan kaler warne merah je, tapi kaler dia tak kuat sangat!.
.I nak kuat-kuat macam dalam buku yang I tunjuk tu tapi tak apa I tetap berpuas hati dengan kerja stylist I.
.Sesiapa yang dekat IPOH nak buat rambut boleh je pergi dekat kedai KENZO kat Ampang sebab saya sangat puas hati dengan kerja dieowang sebab dieowang sangat jujur.
.Tanya je saya number dieowang & alamat dieowang akan saya bagi.

ONE DAY, I TETAP AKAN REALISASIKAN HASRAT I NAK KALER RAMBUT I WANE PINK!

2 comments:

zra_xoxo_venom said...

hahah!
yekew???
nk tgk rupe u!!
shagat excited..
huhuhuh!
lalalalala..
:P

NIMI♥ Co. said...

tu r nnti i snap pic k..
i nk wane PINKKK...

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...