Wednesday, December 31, 2008

.Hepi Enivesari 3 Tahun 4 Bulan My Cayang.

Hope tak terlambat lagi nak wish dekat diri sendiri dan my cayang.
Kami celebrate pada 281208.
Ramai orang tanya tak bosan ke every month pun sambut?.
Jawab saya & Apek, mestilah tak. Best sangat!! Itulah cara nak ingatkan hubungan kami yang sekian lama dah terjalin dan nak appreciate hubungan tu.
Apa aktiviti kami?

1. Tengok wayang cerita 'HISTERIA'


2. Minum-minum di Kopitiam jusco.


3. Makan di Kenny Rodgers Ipoh Parade sebab JJ punya PENUH.

.Summer & Autumn serta muffins yang amat sedap berperisa VANILA.


Apek's


Ainee's

4. Shopping banyak-banyak (tak adalah banyak sangat!=D)

mangsa: GURDIAN


mangsa: FOS (mentang-mentang dah ada dekat IPOH, semua Tee-Shirt beli dekat situ sebab superduper kiut!)

p/s: Baju putih itu saya hadiahkan untuk Apek & tak lupa juge ada sandal for my cayang tapi tak snap gambarlah. Warna hijau!!


mangsa: SEED

p/s: SALE hujung tahun sangat best. Baju ni less 70%. Gila lahh!! Yang hijau tu saya beli untuk IQA, my sista.



type: skiny hitam
mangsa: MAP



mangsa: ADIDAS
kegunaan: JOGING n SANTAI


5. Makan again kat FOOD COURT PARADE. Makan apa? Apa lagi, my feberet lah 'kerabu seafood'


.Hepi Enivesari 3 Tahun 4 Bulan My Cayang.

1 comment:

Qissie said...

wow.shopping spree!heeee best2 xD

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...