Wednesday, December 31, 2008

Back to school for IQA & IFA


Venue: Pasa Bina pasir puteh
Sebab ke sana: Beli kain sekolah Iqa. Brand Canggih tak ada jual kat tempat lain. Menyusahkan betol. Please siapa-siapa yang rasa baik hati tu tolong bukak cawangan canggih kat sekitar Ipoh ni. Senang sikit oden..

Apa yg dibeli dat day?
1. kain skolah Iqa
2. alat2 tulis
3. getah rmbt
4. beg skolah


.beg skolah iqa.
.brand: RADIO ACTIVE.


.beg IFA.
.brand: WILD CHANNEL.


.kisses.
.Apek beli for me.

Disebabkan mereka, saya telepas tengok cerita peberet saya, KU MILIKMU.
=[

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...