Sunday, November 17, 2013

Semester 4 - Seminar 4

Baru nak ada rasa semangat nak pegang buku balik lepas pergi kelas tadi.
Dah 2 kali aku tak dapat datang kelas buatkan aku ketinggalan sangat.
Rasa down. Rasa nak drop paper.
Tapi tadi bila masuk kelas baru rasa semangat balik.
Terus rasa okay balik rumah ni kena buat notes kena buat ulangkaji nak hadapi final bulan 12 hujung tahun ni.

Lepas tu apa lagi vacation ah lepas habis exam.
ESCAPE PLAN!

1 comment:

Didie Kamila said...

Semangat..semangat.You can do it..:)

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...