Monday, August 12, 2013

Raya Raya

Alhamdulillah.

Raya pertama = Rumah Opah
Raya kedua = Rumah Mama & Jalan Rumah Nazrin Mohsin & Alia Sidek
Raya ketiga = Jalan rumah Zaza Fidzrus & Ain Salleh
Raya keempat = Open House Rumah Ibu Ayah

4 hari berderet-deret beraya sakan. Best sangat tahun ni tak tahulah kenapa. Rasa berkualiti je semua hari. Dah lah tak sempat nak ambil baju kurung dekat tailor 3 pasang sebab dia pergi KL 2 minggu. Bukan salah dia, dia ada call hari tu tapi aku ni kan busy mana nak sempat pergi ambil. Padahal bz tu tengah makan kat Papa John dengan my baby sister, Ifa Joe dan Mr.Boyfriend.


No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...