Thursday, May 17, 2012

Pulau Redang with Love

Today
11pm depart from Ipoh to Terengganu
3 days 2 night
180512 - 200512

Our awesome resort. Laguna Redang Resort.
The adorable fish. Ya Allah, tak sabarnya nak tengok makhluk dan laut yang terbentang luas ciptaan Allah ni.  Tak sabarnya nak snorkelling dengan my baby boy


 

Excited much huh?? Excited sangat tu yang asyik google gambar Redang Island ni je. Cantiknya!!!!!

Hopefully weather cantik tak hujan dan tak ramai orang.

Alhamdullilah atas rezeki ni. Company trip tapi bawak husband sekali. Mana boleh tinggal nanti I dengan dia tak habis habis menyatakan kerinduan lepas tu nanti I nangis dalam bus dalam tepon. Baby much kan kiterowang ni?? I free of charge tapi Apek kena bayar 1K. Memang mahal tapi nak buat macam mana kan. Tak apalah mahal sikit, duit boleh cari, masa bersama mana nak cari?? Ni kira macam our 3 4 5 honeymoon lah kan?? Lagipun memang impian kami lepas kahwin nak berjalan berdua bersama sentiasa. Ecececehhh! Can't wait!!



P/S: Hari tu pergi Phuket pun tak buat review padahal banyak sangat tips nak share. Later lahh ehh. =))

2 comments:

oshinz said...

GOSHHHHH.... REDANG ISLAND?!!!! ha.. i am jealous much okeh. haha. take care dear. enjoy ur honeymoon!

Ainee Cumi said...

OSHINZ: Cepat kahwin oshinz. Boleh ajak husband pergi dating

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...