Wednesday, January 18, 2012

HOTEL?? (Found one)


This is ze Cello Hotel. RM46/- per night. Cantik dan murah dan dekat dengan semua main attraction in Patong, Phuket tapi sayangnya tak ada rezeki baru nak book dah habis. T___T


Lepas tu cari punya cari punya cari hotel yang semurah ini dah tak ada dah. Paling murah ialah


Relax Guest House
Tak secantik Cello Hotel dan harga pun mahal sikit. RM58/-. Tapi dah book dah guesthouse ni sebab just nak tempat untuk tidur je. Malam malam kiterowang jalan. Pagi petang siang malam jalan jalan jalan so rasa membazir kalau sewa hotel mahal-mahal. Total semua sekali RM230/- untuk 3 hari. Ok lah kan. Not bad. Plus dia lagi dekat dengan Junglecylon, Bangla Road semua. Dalam pekan Patong lah kiranya.

Ada 2 kekecewaan dekat sini.
1) Tak ada rezeki nak dapat hotel murah lagi cantik
2) Flight bertolak pukul 8.40 malam. Bayangkan sampai sana dah pukul berapa. I pun tak pasti sama ada memang AirAsia hari tu dia ada promo tang malam je ke ataupun I yang gatal tangan pergi pilih flight malam. Aini! Aini! Dah rugi satu hari.

Apa-apa pun tak sabarnya nak pergi. Lagi sebulan je. Hoyeahhh!


P/S: Buat bekas sahabatku yang telah memutuskan persahabatan kita tahniah saya ucapkan. Jangan ikutkan perasaan, jangan berpewatakan macam budak-budak lagi. Awak dah 23. Be matured sikit boleh? Cakap nak jadi politician. Anyway Im sorry for nothing. Have a blast in your life. Jangan jadi FOREVER ALONE macam zaman sekolah dulu kalau tidak nanti saya jadi kesian lalu cakap sori banyak banyak kat awak so dat awak tak rasa lonely. Yeah! I am born to be a robot. No feeling. I just don't care how much I've hurt in the end I will always be the forgiver. Sucikan hati bersihkan hati then you will feel much much better.^_^

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...