Tuesday, July 26, 2011

Hari terkahir menjadi bujang #FutureHubby ialah pada umur 22

19/07/11 - 22 tahun

PRE-BDAY TREAT


150711. Black Canyon, Jusco. No present.


WHEN THE CLOCK TURNS 12AM SHARP ON 19/07/11.....



I gave him this. He's so damn happy. Did not expect anything from me because yeah we both broke. NO MONEY ehh bukan break. Ahahahaha! He loves this perfume so much. GUCCI GUILTY! Harum gila nok.


DINNER TIME


Sate Kajang, Medan Gopeng. The food was good. Cheap!

ANOTHER SUPRISE FOR HIM! I asked him to close his eyes and then I presented this 2nd present to him.


HARRY POTTER 3D MOVIE TICKET for 2 person after this dinner treat.
Happy tak terkata dia sebab teringin sangat nak tengok Harry Potter.


When he's going to make the payment, I quickly rush to the car. Konon wanted to make a suprise for him because at first I cakap, "B! Im so sorry. This year, no cake for you". Dia pun buatlah ayat ayat sweet dia cakap its ok semua.


But....



TADAA! Hey, I got you a cake lah this year. Mana boleh tak ada.
Fabulous 22 for my #DearFutureHubby. Again, he did not expect. Macam mana nak expect, I letak kek tu dalam bonet kereta. =D

Apek cakap, "Hey, kenapa sweet sangat hari ni?". Well, dia ingat dia sorang je boleh jadi sweet. I pun bolehlah. Then off we go to the cinema to watch Harry Potter.



HOPE U HAVE A GREAT BDAY EVER THIS YEAR!

Weyh, Harry Potter tak matilah. Ok, bai!

2 comments:

Nur Syazwani Mustafa said...

perhhh...sweetttt.....pfume tu gila best ke?????hmm..nk p try bau..hehe

Ainee Cumi said...

WANIE: Sekian lama kau tak komen, entry ni jugak kau komen. Ahahhaha! Sedap weyh! Sedap! bau sweet sweet gitu. AKu tak suka bau keras keras, maskulin sangat. Pi ahh try kasi kat abg Hamzah

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...