Friday, April 29, 2011

Kebodohan Ainee

OK! Bodohnya diri sendiri bila ingatkan delete comments kat bahagian setting yang sebelah posting new entries tu. Ingatkan comments tu macam reminder rupanya kalau delete comments tu, kalau datang comments baru senang ahh sikit kan tu yang excited delete sampai 1000 comments tu bila discover that comments thing. Rupanya kalau delete kat situ makanya terdelete lah kat mana mana yang ada comment. Haishh bijaknya Aini ni kan?

No comments: