Sunday, October 24, 2010

Update Pasal Barang

Semalam waktu malam celeb Bday ayah dekat AYAM PENYET. Best! Murah! I keluar dengan Apek dari pagi sampai petang semalam. Dah 70% barang untuk pelamin kiterowang dah beli. Parents I belanja cat utuk cat rumah kiterowang yang kusam tu. Barang untuk hiasan hiasan hantaran from me to Apek pun dah 70% I beli dan I sangat puas hati. Buat masa sekarang ni dah habis RM789++ dah. Banyak jugak guna duit untuk tunang ni kan. Mahal gila! Tapi takpe berbaloi baloi.

SENARAI YANG KENA SETTLE CEPAT
1) Sewa khemah (settle kasi bayar habis sudah)
2) Sewa baju tunang (30% deposit paid)
3) Barang pelamin (70% siap)
4) Hiasan hantaran from Apek to me (100% done)
5) Hiasan hantaran from me to Apek (70% dah beli)
6) Sewa pinggan, gelas, cavendish, jug air (1% pun belum lagi. Kena gi hari ni)
7) Cari waiter/waitress yang ada pengalaman catering ececehh untuk pelancaran majlis gitu ( Belum tanya tanya lagi)

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...